Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση αντιπροσωπειών Ινδίας και εταιρείας UPL Hellas

O Διευθύνων Σύμβουλος της UPL Hellas Κώστας Παπασωτηρίου και ο Διευθυντής Πωλήσεων Χρήστος Μηλιώνης, κατόπιν πρόσκλησης της πρεσβείας της Ινδίας στην Αθήνα, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Εξοχότατο πρέσβη, κ. κ. Amrit Lugun, και τον εμπορικό ακόλουθο κ. Rajendran Lamykannu.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, μεταξύ άλλων,  διερεύνησαν τις δυνατότητες  προώθησης και εξαγωγών των Ελληνικών γεωργικών προϊόντων (λάδι, ελιές, φρούτα) στην αγορά της Ινδίας.

Τονίστηκε η υψηλή ποιότητα των ελληνικών παραγόμενων προϊόντων, η ασφάλεια και ειδικότερα η γεύση, γνωρίσματα τα οποία χαρακτηρίζουν την Ελληνική γεωργική παραγωγή. Επισημάνθηκε επίσης από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, το ενδιαφέρον από την πλευρά των παραγωγών αλλά και των συνεργατών της UPL Hellas, για την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων στην τεράστια αγορά της Ινδίας, δημιουργώντας σημαντικές γέφυρες εμπορικής σημασίας.

Η UPL Hellas, εφαρμόζοντας τη στρατηγική OpenAg, θα συνεχίσει να δημιουργεί ένα ανοιχτό αγροτικό δίκτυο που δημιουργεί αειφόρο ανάπτυξη για τους συνεργάτες μας, τους παραγωγούς και τους εμπλεκόμενους στην διατροφική αλυσίδα.

 

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ