Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τα “βρόντηξε κάτω” ο Παππάς από ΟΠΕΚΕΠΕ

Ξαφνική παραίτηση του προέδρου κ. Θεοφάνη Παππά σήμερα το απόγευμα.

Ως φαίνεται τα θέματα του ΟΣΔΕ  “τρώνε” τον κάθε πρόεδρο και ειδικά τον τελευταίο ,ο οποίος πρόεδρος δεν συμβιβάζεται με εξωθεσμικές παρεμβάσεις.

Θεωρείται δεδομένο ότι ασκήθηκαν “αφόρητες” πιέσεις σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του , από υψηλά ιστάμενους του ΥΠΑΑΤ, στις οποίες πιέσεις αν ενέδιδε θα είχε καταστεί “μαριόνετα”.

Να θυμίσουμε ότι πριν 3 Σάββατα είχε συμπληρώσει 3 μήνες θητεία στον Οργανισμό, η οποία έληγε το Σάββατο 6/2/2021, αφού είχε ξεκινήσει από τις 6/11/2020 με την αντικατάσταση του τότε προέδρου  κ.  Γρηγορίου Βάρρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του agroekfrasi.gr, είχε εκδοθεί η Υπουργική Απόφαση ανανέωσης της θητείας του κ. Παπά, πέραν του 3μήνου, χωρίς όμως να δημοσιευθεί ακόμα στο  ΦΕΚ αλλά μετά τις σημερινές καταιγιστικές εξελίξεις, είναι «δώρο άδωρο».

Τελικά αποδεικνύεται ότι η καρέκλα του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, είναι όντως «ηλεκτρική» καθότι είχαμε 2 παραιτήσεις προέδρων σε 4 μήνες!

Να σημειωθεί ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ συστήθηκε το 1998 με το Νόμο 2637 (ΦΕΚ 200/Α/1998) και είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, Δημοσίου Συμφέροντος.

 

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ