Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

Πώς η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου «μάγεψε» το Βερολίνο!

Η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου πήγε… ταξίδι στο Βερολίνο, καθώς ήταν χορηγός του φετινού 9ου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου της πρωτεύουσας της Γερμανίας!
Μάλιστα, στη διάρκεια του Φεστιβάλ το κοινό που παρακολούθησε τις ταινίες οι οποίες προβλήθηκαν δοκίμασε (και… αποθέωσε!) το κορυφαίο προϊόν της ναξιώτικης τυροκομίας, ενώ πραγματοποιήθηκε και εκδήλωση ενημέρωσης για το τυρί, με τη συμμετοχή 60 Γερμανών δημοσιογράφων και ισάριθμων επιχειρηματιών!

Όλες τις λεπτομέρειες για αυτό το ωραίο ταξίδι έδωσαν, ζωντανά από τη γερμανική πρωτεύουσα, ο δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος και ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open, ευχόμενοι και χρόνια πολλά στην Ελλάδα και στους Έλληνες για την 25η Μαρτίου!

«Οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και το νησί μας. Από την άλλη, οι επιχειρηματίες συζήτησαν μαζί μας, θέλουν τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. αλλά δεν τη βρίσκουν. Τους εξηγήσαμε γιατί συμβαίνει αυτό, όμως θα έχουν το τυρί μας μέχρι το τέλος του χρόνου. Θα συνάψουμε κάποιες συμφωνίες. Πρόκειται για μία πάρα πολύ καλή κίνηση που έκανε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου! Προβάλαμε και τη Γραβιέρα μας και τη Νάξο και την Ελλάδα εν όψει καλοκαιριού και πιστεύω ότι πολλοί Γερμανοί θα επισκεφθούν φέτος το νησί μας!», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Δ. Καπούνης.
Όσο για το επόμενο… ταξίδι της Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. στο εξωτερικό, θα είναι «στην Αμερική», όπως αποκάλυψε ο Δ. Καπούνης!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ:

https://www.youtube.com/watch?v=EVXys4rpneU

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open:

https://www.youtube.com/watch?v=ETGia0NqVCM

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ