Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Βγήκαν τα αποτελέσματα των βιολογικών

Αναρτήθηκαν χθες το βράδυ τα προσωρινά αποτελέσματα του Μέτρου 11.

Σας ενημερώνουμε πως ολοκληρώθηκε η αρχική αξιολόγηση της αίτησής σας για ένταξη στο Μέτρο 11 του Π.Α.Α. 2014-2020 “Βιολογικές Καλλιέργειες” σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 189/22614 πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στήριξης, όπως ισχύει, αναφέρει το ΥΠΑΑΤ. Τα οριστικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενδικοφανών προσφυγών, κατά την έννοια του άρθρου 25 του Ν. 2690/1999, που ενδεχομένως θα υποβληθούν στην επικράτεια.

Εφ’ όσον δεν συμφωνείτε με τα ευρήματα της αξιολόγησης, μπορείτε να καταθέσετε ηλεκτρονικά ενδικοφανή προσφυγή από 12/05/2022 και έως 25/05/2022 στο πληροφοριακό σύστημα υποστήριξης του Μέτρου https://p2.dikaiomata.gr/Organics16 κάνοντας χρήση των προσωπικών σας κωδικών.

Για εξατομικευμένη πληροφορία παρακαλούμε απευθυνθείτε στο πληροφοριακό σύστημα για την υποστήριξη της εφαρμογής του Μέτρου της Βιολογικής Γεωργίας https://p2.dikaiomata.gr/Organics16 κάνοντας χρήση των προσωπικών σας κωδικών.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για τις βάσεις τους εγκεκριμένους, τους επιλαχόντες, τους απορριπτόμενους, τις ενστάσεις, την υπερδέσμευση χρημάτων, την 1η πληρωμή πότε θα γίνει στην ΕΝΤΥΠΗ ΑγροΈκφραση που κυκλοφορεί στα περίπτερα στις 14/5

Για άλλη μια φορά πέσαμε μέσα στις προβλέψεις μας στην εφημερίδα που μιλούσαμε για ψηλή βάση και πολλούς επιλαχόντες στις αροτριαίες. Αν μη τι άλλο η βάση των 71,19 μορίων είναι από τις ψηλότερες που έχουν υπάρξει ποτέ!

Δείτε παλιότερη ανάρτηση:

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ