Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

Spire F Trend – Stage V – Ο Διάδοχος που φέρνει τη νέα τάση

Tο νέο δενδροκομικό της Lamborghini Spire F Trend εμφανίζεται στην αγορά συνδυάζοντας το έμφυτο στυλ της ιστορικής αυτής μάρκας με την αξιοπιστία.

Βασικά χαρακτηριστικά του είναι η εξαιρετική αποτελεσματικότητα και η αξιοπιστία. Η αυξημένη παραγωγικότητα των νέων, 3κύλινδρων και 4κύλινδρων κινητήρων FARMotion που φέρει το νέο Trend, είναι αναμφισβήτητη.

Η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε δύο βασικές εκδόσεις:

SPIRE F Trend 70 (66 ίπποι)

SPIRE F Trend 80 (76 ίπποι)

Χάρη στο σύστημα φρένων στους 4 τροχούς, που είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού, το μηχάνημα δεν κάνει συμβιβασμούς σε θέματα ασφάλειας.

Σχεδιασμός

Το Spire F Trend σχεδιάστηκε για εργασία σε χώρους που απαιτούν στενά περάσματα, κοφτές αναστροφές και υψηλή απόδοση.

Κινητήρας

Το νέο Spire F Trend προσφέρεται με κινητήρες FarMotion 35, turbo intercooler. Ένας ακούραστος και ανθεκτικός κινητήρας. Ο υψηλής πίεσης (2000 bar), ηλεκτρονικά υπέρτροφοδοτούμενος, κινητήρας είναι σχεδιασμού Common Rail με 7 υπέρ τροφοδότες και εξασφαλίζει άμεση τροφοδοσία και εξοικονόμηση καυσίμων, ειδικά κατά την εργασία σε γραμμές.

Σύστημα Μετάδοσης

Η απλή σε χρήση μηχανική συγχρονισμένη ρεβέρσα είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα για την αλλαγή κατεύθυνσης με ένα μοχλό. Όλες οι μεταδόσεις επιτρέπουν στον ελκυστήρα να φτάσει άνετα σε τελική ταχύτητα 40 χλμ/ώρα.

Η νέα σειρά Spire F Trend είναι διαθέσιμη με τρεις διαφορετικούς τύπους μετάδοσης.

PTO

Πίσω δυναμοδότης PTO 540 στροφών στη βασική έκδοση και PTO 540 -540 E στον προαιρετικό εξοπλισμό. 

Σύστημα ανύψωσης

Το μηχανικό σύστημα ανύψωσης προσφέρεται σε 2 εκδόσεις.

Συμπερασματικά, ο διάδοχος του προηγούμενου επιτυχημένου μοντέλου Trend, παραμένει να είναι ένα εργαλείο ιδανικό για καθημερινή εργασία σε δενδροκαλλιέργειες και αμπελοκαλλιέργειες. Διαθέτει σημαντικές βελτιώσεις σε επίπεδο μηχανικής αλλά και εργονομίας και νέο σχεδιασμό στο καπό που το καθιστούν ακόμα πιο στυλάτο.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ