Τρίτη, 26 Αυγούστου, 2025
spot_img
spot_img
spot_img

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η νέα δικογραφία φέρνει νέα ονόματα

spot_img
spot_img

Στη νέα δικογραφία, που αναμένεται να φτάσει στη Βουλή αρχές του μήνα, περιέχονται μεταξύ άλλων:

-Νέοι σοκαριστικοί διάλογοι μεταξύ «γαλάζιων» πολιτικών στελεχών, αλλά και βουλευτών, στη συντριπτική τους πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία θα ζητά άρση της ασυλίας βουλευτών για τυχόν συμμετοχή τους στο σκάνδαλο.

-Θα υπάρξουν και νέες συζητήσεις μετά τη νέα δικογραφία για τους δυο πρώην υπουργούς που εμπλέκονται στο σκάνδαλο και για τους οποίους η ΝΔ αρνήθηκε με μια πρωτοφανή (αντι)κοινοβουλευτική μεθόδευση τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής.

-Το Μαξίμου γνωρίζει ότι στις δικογραφίες που θα φτάσουν στη Βουλή υπάρχει όνομα και τρίτου υπουργού, ο οποίος δεν είναι πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά συμμετέχει και σήμερα στην κυβέρνηση, αναλαμβάνοντας με τις τελευταίες αλλαγές υπουργών να …ξεκαθαρίσει έναν δύσκολο τομέα. Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, άλλωστε, αναζητεί και τρεις ακόμα τομείς, όπου υπάρχουν σαφείς ενδείξεις (και καταγγελίες) για διασπάθιση του ευρωπαϊκού χρήματος.

-Η Εξεταστική Επιτροπή αναμένεται να αποτελέσει μπούμερανγκ για το κυβερνών κόμμα, παρότι η έναρξη των εργασιών της παραπέμπεται για μετά τη ΔΕΘ,

dnews.gr

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ