Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

HELLAGRO Α.Ε: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 30η Διεθνής Έκθεση AGROTICA

Η HELLAGRO Α.Ε. συμμετείχε στην επετειακή διεθνή έκθεση AGROTICA, η οποία έλαβε χώρα από 1 έως 4 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκαν όλες οι δυνατές λύσεις γεωργικών εφαρμογών και χορτοδεσίας/ενσίρωσης, ενώ η ομάδα της HELLAGRO συζήτησε με τους επισκέπτες για εξατομικευμένες λύσεις. Τα καταξιωμένα brands χορτοδεσίας και ενσίρωσης EXTRA, ATLAS, Silograss και Silograno, Silomax, όπως και τα υλικά ελαιοσυλλογής Olivagro, Duromesh, Permamesh, Verret, JOOT3 και RED3 κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Η γκάμα των προϊόντων της HELLAGRO Α.Ε. δεν περιορίζεται μόνο σε λύσεις γεωργικών εφαρμογών και χορτοδεσίας/ενσίρωσης, αλλά καλύπτει και τον τομέα της βιομηχανικής συσκευασίας και τροφίμων. Στόχος είναι η παροχή ολιστικών λύσεων στους πελάτες της με έμφαση στην κοινωνική προσφορά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Με στόχο τη διεύρυνση της πράσινης γκάμας των προϊόντων της, η εταιρία διαθέτει βιώσιμες λύσεις σε όλους τους τομείς με σκοπό την κάλυψη κάθε είδους ανάγκης για ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον.  

Για όλα τα νέα, όπως και τα προϊόντα της HELLAGRO Α.Ε. μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω της ιστοσελίδας www.hellagro.gr

Από αριστερά προς τα δεξιά:
Γιάννης Ίτσιος, Διευθυντής Υποκαταστήματος | Θεσσαλονίκη
Εύη Τσατσάκη, Marketing & Communication Manager
Αχιλλέας Τσιαούσης, Σύμβουλος Πωλήσεων| Κεντρική Μακεδονία
Θοδωρής Φωτιάδης, Υπεύθυνος Πωλήσεων | Κεντρ. & Δυτ. Μακεδονία – Ήπειρος

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ