Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024

Νέες συμφωνίες για το αιγοπρόβειο γάλα σε υψηλές τιμές

Συνεχίζουν τα θετικά νέα για τις τιμές αιγοπρόβειου γάλακτος το τελευταίο διάστημα ανακοινώθηκαν συμφωνίες από κτηνοτρόφους Καλυβίων Ελάσσονας ,από Γάλα Ελάςς” της Ελασσόνας, αλλά και από ΑΣ Γαλάτιστας για υψηλές τιμές.

Αφού γνωστοποιήθηκε ότι η «Ομάδα Κτηνοτρόφων Ολύμπου», από τα Καλύβια της Ελασσόνας, ήρθε σε συμφωνία με τη βορειοελλαδίτικη εταιρεία «Μπέλας» για ποσότητα 2.000 τόνων γάλακτος σε τιμή 1,60 ευρώ/κιλό, συν 5 λεπτά συνεταιριστικό μπόνους, σκόρπισε νέα χαμόγελα. σχεδόν παρόμοια ίδια τιμή παραγωγού που προέβλεπε η πρόσφατη συμφωνία μεταξύ της «ΟΜΗΡΟΣ» και του συνεταιρισμού Λιβαδίου Ελασσόνας.

Συμφωνία στο 1,65 το πρόβειο γάλα έκλεισαν «Ομάδα Κτηνοτρόφων Ολύμπου» και «Μπέλας»

Συνεχίζονται οι καλές ειδήσεις στην αγορά πρόβειου γάλακτος, σε έναν κλάδο που ταλαιπωρείτε πολύ τα τελευταία χρόνια, καθώς επήλθε συμφωνία μεταξύ της «Ομάδας Κτηνοτρόφων Ολύμπου» από τα Καλύβια Ελασσόνας και της εταιρίας «Μπέλας».

Η συμφωνία αφορά την τρέχουσα γαλακτοκομική περίοδο και 2.000 τόνους πρόβειου γάλακτος, στα 1,60 ευρώ το κιλό, συν 5 λεπτά μπόνους για τους συνεταιριστές.

 Σύμφωνα με τους ανθρώπους της διοίκησης της «Ομάδας Κτηνοτρόφων Ολύμπου», υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στα μέλη της ομάδας από την συμφωνία με την εταιρεία «Μπέλας», μια συνεργασία που συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά, ενώ έρχεται σε μια δύσκολη χρονικά περίοδο με τις υψηλές τιμές των ζωοτροφών.

Η «Ομάδα Κτηνοτρόφων Ολύμπου», με ανακοίνωση της μετά την συμφωνία, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού «Φάρμες Λιβαδίου» γιατί ήταν οι πρώτοι που κατάφεραν να κλείσουν μια καλή τιμή για το πρόβειο γάλα και να παγιωθούν έτσι οι τιμές στην αγορά και ευχήθηκε σε όλους τους συναδέλφους κτηνοτρόφους, καλές παραγωγές και καλή χρονιά.

Επίσης και ο ” Γάλα Ελάςς” έχει συνομιλίες με γνωστό τυροκομείο για αρκετούς τόνους γάλακτος και είναι κοντά σε συμφωνία για το γάλα στα 1,70 ευρώ το κιλό.

Τέλος ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Γαλάτιστας, «μιλά με γαλακτοβιομηχανία και είναι κοντά σε συμφωνία για το γάλα στα 1,70 ευρώ το κιλό. για αρκετούς τόνους γάλακτος.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ