Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στη Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος

H σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος (ΔΟΒ) για τα έτη 2021-2025, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των μελών της 09ης Ιουνίου 2021 και μετά τη συγκρότηση αυτού σε σώμα, έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                         Ευθύμιος Φωτεινός  

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:                Αντώνιος Σιάρκος

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:          Νικόλαος Κουρκούτας

ΤΑΜΙΑΣ:                                Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου

ΜΕΛΗ:Γεώργιος Καραΐσκος,Δημήτριος Πολύχρονος,Βασίλειος Μάρκου,Αχιλλέας Λιούτας (Να σημειωθεί ότι μετά την παραίτησή του,την θέση του κ Λιούτα καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών Βασίλης Γιαννάκος από Καρδίτσα).

Πρόεδρος της ΔΟΒ είναι ο βαμβακοπαραγωγός – εκπρόσωπος των Π.Ε. Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πιερίας και Χαλκιδικής κ. Ευθύμιος Φωτεινός, ο οποίος με δήλωσή του τονίζει: «Σκοπός της νέας Διοίκησης είναι η συνέχιση της πολύς καλής προσπάθειας που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια, ύστερα από την επανασύσταση της Διεπαγγελματικής το 2016, προκειμένου παραγωγοί και εκκοκκιστές να συμπορευτούν ώστε να συμβάλλουν στην οργανωμένη πλέον ανάδειξη του προϊόντος, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.  Η καλλιέργεια, το προϊόν, καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην αλυσίδα βάμβακος, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά και να αλλάξουμε, να ακολουθήσουμε τους καιρούς, την τεχνολογία, την πρόοδο και να προσαρμοστούμε στις ανάγκες της νέας ΚΑΠ, των καταναλωτών, του περιβάλλοντος, για να μπορέσουμε να έχουμε βιώσιμη, αειφόρο και κερδοφόρο βαμβακοκαλλιέργεια». 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

O Ευθύμιος Φωτεινός γεννήθηκε στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης το 1970. Δραστηριοποιείται στον χώρο της αγροτικής επιχειρηματικότητας. Από το 2007 είναι Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης «ΕΑΣ Θεσσαλονίκης».  Έχει διατελέσει Πρόεδρος και συμμετέχει στη Διοίκηση Αγροτικού Συνεταιρισμού, υπήρξε μέλος των Διοικήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ, ΠΑΣΕΓΕΣ και ΣΑΣΟΕΕ.  Από το 2016 έχει συνεχή παρουσία στη ΔΟΒ ως αναπληρωματικό μέλος.  Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Ευθύμιος Φωτεινός

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ