Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Νέα σειρά θεριζοαλωνιστικών μηχανών Claas Trion από Χίγκας

Η TRION είναι μια εντελώς νέα σειρά θεριζοαλωνιστικών μηχανών, με συνολικά 20 διαθέσιμα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο συμβατικών 5 ή 6 αλόγων, αλλά και υβριδικών μονού και διπλού ρότορα, καθώς και τις διαθέσιμες εκδόσεις TERRA TRAC και MONTANA και απευθύνονται στους χρήστες που απαιτούν υψηλής ποιότητας αλωνισμό και άριστη συγκομιδή καρπού χωρίς απώλειες. https://www.youtube.com/embed/jlSgxYiDNKo

Στα 20 διαθέσιμα μοντέλα, η βασική σειρά TRION αποτελείται από δύο μοντέλα 5 αλόγων σειρά 500, τρία μοντέλα 6 αλόγων σειρά 600, και τρία μοντέλα HYBRID της σειράς 700, εκ των οποίων τα δύο έχουν έναν ρότορα και το ένα με δύο ρότορες. Κοινό σε όλα τα μοντέλα TRION είναι το καλά αποδεδειγμένο σύστημα πρωτεύοντος αλωνισμού APS που έχει σχεδιαστεί για να αλωνίζει έως και το 90% των κόκκων, αφήνοντας μόνο τους πιο δύσκολους κόκκους για το δευτερεύον σύστημα διαχωρισμού. Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό στις TRION είναι το εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα καθαρισμού JET STREAM που χρησιμοποιεί έξι ή οκτώ ανεμιστήρες τουρμπίνας για πιο γρήγορο διαχωρισμό καρπού.

claas trion

Η ισχύς για τη σειρά TRION προέρχεται από βρετανικούς 6κύλινδρους σε σειρά κινητήρες 8,9 ή 6,7 λίτρων Cummins στα πρότυπα Stage V. Αυτοί έχουν επιλεγεί όχι μόνο λόγω του βέλτιστου εύρους απόδοσης ισχύος για ολόκληρη τη γκάμα TRION, αλλά και λόγω του ιδανικού τους βάρους, του επιπέδου τεχνολογίας που παρέχουν, αλλά και λόγω της διάταξής τους  που σημαίνει ότι είναι εύκολη η πρόσβαση και η συντήρησή τους. Ως στάνταρ, όλα τα μοντέλα TRION διαθέτουν DYNAMIC POWER, το οποίο μειώνοντας την ισχύ του κινητήρα όπου οι συνθήκες το απαιτούν μπορεί να μειώσει το κόστος καυσίμου κατά περίπου 15%. Οι ονομαστικές στροφές του κινητήρα είναι μόλις 1.900 rpm και πέφτουν στις 1.650 για οδικές μετακινήσεις, συμβάλλοντας έτσι στην εξοικονόμηση καυσίμου.

claas trion

Μεγαλύτερη άνεση χειριστή διασφαλίζεται στη νέα σχεδίαση της καμπίνας που τοποθετείται στη σειρά TRION. Ο ευρύχωρος σχεδιασμός της έχει περισσότερο χώρο για τα πόδια και το κεφάλι. Το μεγαλύτερο παρμπρίζ και οι στενότερες κολόνες δίνουν στον χειριστή εξαιρετική ορατότητα πάνω από το μαχαίρι ενώ η έγχρωμη οθόνη αφής CEBIS 12 ιντσών διαθέτει όλες τις ρυθμίσεις που χρειάζεται ο χειριστής. Τα μεγέθη της δεξαμενής κυμαίνονται στα 8.000 λίτρα στην TRION 520 έως τα 12.000 λίτρα στην κορυφαία κατηγορία της TRION 750 με εξαιρετικούς χρόνους εκφόρτωσης. Η νέα ΤRION είναι αυτό που χρειάζονται οι Έλληνες επαγγελματίες αλωνιστές και όχι μόνο καθώς διαθέτει όλη τη γνωστή τεχνολογία της σειράς LEXION στο μέγεθος που ταιριάζει στις ελληνικές αγροτικές εκτάσεις.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ