Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με κέρδη και επενδύσεις η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ

Η γαλακτοβιομηχανία Μαγνησίας εξέδωσε δελτίο τύπου για τις ενέργειες της, όπως η διανομή μερίσματος στα μέλη της. Αναλυτικά: Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου-ΕΒΟΛ κος Νικήτας Πρίντζος έκανε τις κατωτέρω ανακοινώσεις:

  1. Οριστικοποιήθηκαν τα αποτελέσματα χρήσεως 2020 για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου και τη Γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ. Η χρονιά, παρά το μεγάλο υγειονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα, έκλεισε με θετικό πρόσημο. Τα κέρδη κυμάνθηκαν στα ίδια περίπου επίπεδα, ήτοι περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. 
  2. Νέα επένδυση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ αποφάσισε η ΕΒΟΛ, η οποία θα ενταχθεί σε πρόγραμμα επιδότησης της τάξεως του 50%. Τα υπόλοιπα χρήματα θα καλυφθούν με ίδια κεφάλαια χωρίς δανεισμό. Η επένδυση αφορά την κατασκευή δεύτερης γραμμής γιαουρτιού μεγάλης παραγωγικότητας, νέα αυτόματη γραμμή τυροκόμησης καθώς και δύο νέες σύγχρονες μηχανές εμφιάλωσης.
  3. Για τα προσεχή δύο χρόνια προγραμματίζεται η αντικατάσταση του στόλου των αυτοκινήτων διανομής.
  4. Η ΕΒΟΛ βρίσκεται ήδη σε προγραμματισμένες διαπραγματεύσεις και ελπίζει σύντομα να υπάρξει συμφωνία με μεγάλη αλυσίδα SUPERMARKET του Ηνωμένου Βασιλείου, την  οποία θα προμηθεύει με σημαντικές ποσότητες γιαουρτιού. Αμέσως μετά το lockdown υπολογίζεται να υπάρξουν προσωπικές επισκέψεις για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
  5. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου-ΕΒΟΛ θα διανείμει μέρισμα ύψους 1.000,00 ευρώ (καθαρά) στα μέλη του ΑΣ Βόλου, μια μικρή οικονομική βοήθεια για τη δύσκολο περίοδο που διανύουμε.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ