Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η σειρά τρακτέρ T5 Dynamic Command™ της New Holland συνδυάζει την κορυφαία αποδοτικότητα και την ασυναγώνιστη ευελιξία

  • Κορυφαία αποδοτικότητα με το κιβώτιο ταχυτήτων Dynamic Command και ισχύς με τον κινητήρα FPT NEF Φάσης 5, με την τεχνολογία ECOBlue™ HI-eSCR2
  • Ασυναγώνιστη ευελιξία που ενισχύεται από τις συμπαγείς διαστάσεις
  • Υψηλού επιπέδου άνεση και ορατότητα με την καμπίνα Horizon™ και το νέο άνοιγμα οροφής με πολύ μεγάλη ορατότητα.

Η New Holland Agriculture διευρύνει τη δημοφιλή σειρά τρακτέρ T5 με νέα μοντέλα Dynamic Command™. Ένα εξαιρετικά ευέλικτο τρακτέρ που θα παρέχει αξιόπιστα τη μέγιστη παραγωγικότητα σε μικτές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις όπου οι εργασίες με φορτωτή και οι μεταφορές αποτελούν βασικές πτυχές της καθημερινότητας, καθώς και σε εργασίες που απαιτούν δυνατό PTO, όπως η κοπή χόρτων, η χορτοδεσία, το ελαφρύ όργωμα και η προετοιμασία του εδάφους.

Ο Sean Lennon, επικεφαλής της Παραγωγής Τρακτέρ, εξηγεί: «Η New Holland έχει μια περήφανη κληρονομιά πρωτοπορίας σε αυτή την κατηγορία. Η σειρά T5 έχει εξαιρετικά ευέλικτα τρακτέρ ιδανικά για κτηνοτροφικές, γαλακτοκομικές και μικτές επιχειρήσεις. Έχουμε διευρύνει τη σειρά για να επιτρέψουμε στους πελάτες μας να βρουν το τρακτέρ που ταιριάζει στις απαιτήσεις τους και σήμερα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε τρία διαφορετικά κιβώτια ταχυτήτων: Electro Command, Auto Command συνεχώς μεταβαλλόμενης μετάδοσης με πολλά βραβεία και τώρα και το Dynamic Command. Αυτά τα μοντέλα είναι τέλεια για μικτές και μεσαίου μεγέθους κτηνοτροφικές επιχειρήσεις που ψάχνουν για τρακτέρ για όλες τις χρήσεις, με υψηλή απόδοση και επίπεδο άνεσης».

Κορυφαία αποδοτικότητα με το κιβώτιο ταχυτήτων Dynamic Command και ισχύς με τον κινητήρα FPT NEF Φάσης 5, με την τεχνολογία ECOBlueHIeSCR2

Το σασμάν 24×24 Dynamic Command με οκτώ αυτόματες σχέσεις semi-powershift έχει σχεδιαστεί για αποδοτικότητα. Προσφέρει μεγάλη ποικιλία ταχυτήτων και στις τρεις περιοχές, οι οποίες αντιστοιχούν στις σχέσεις που χρησιμοποιούνται συχνότερα για εργασίες στο χωράφι ή στον δρόμο. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στον χειριστή να ταιριάξει την ταχύτητα του τρακτέρ με την εργασία με ακρίβεια, χωρίς να αλλάξει περιοχή, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Με ανεξάρτητους συμπλέκτες για εμπρός και όπισθεν διασφαλίζει μια ελεγχόμενη ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα, ακόμη και σε απότομες κλίσεις, ενώ η αλλαγή περιοχής είναι αυτοματοποιημένη.  Η ανταπόκριση του κιβωτίου ταχυτήτων Dynamic Command παρέχει στιγμιαία αλλαγή κατεύθυνσης, ιδανική για εργασίες με φορτωτή, που μπορούν να πραγματοποιηθούν πολύ πιο γρήγορα και ομαλά. Μαζί με χαρακτηριστικά όπως το StartStop που επιτρέπει την εργασία με φορτωτή χωρίς συμπλέκτη σε χαμηλές ταχύτητες, έχει ως αποτέλεσμα την άνεση λειτουργίας, τη μειωμένη κόπωση και τη βελτιωμένη παραγωγικότητα.

Η σειρά T5 Dynamic Command διαθέτει τον δοκιμασμένο τετρακύλινδρο κινητήρα NEF, 4,5 λίτρων που αναπτύχθηκε από την FPT Industrial, με μέγιστη ισχύ 140 hp και μέγιστη ροπή 630 Nm στις 1.300 στροφές ανά λεπτό, στο μοντέλο T5.140 στην κορυφή της σειράς. Η καμπύλη μεταφοράς έχει βελτιστοποιηθεί για να ελαχιστοποιήσει την κατανάλωση καυσίμου, πέρα από την υψηλή απόδοση του τρακτέρ κατά την εργασία στο δρόμο. Το T5 Dynamic Command ανταποκρίνεται στους ευρωπαϊκούς κανονισμούς εκπομπής καυσαερίων Stage V (Φάσης 5) με τον κινητήρα NEF και το σύστημα HI-eSCR2 που αναπτύχθηκε από την FPT Industrial, που ελαχιστοποιεί το λειτουργικό κόστος και προσφέρει επιπλέον πλεονεκτήματα από το συμπαγές μέγεθος, χωρίς την ανάγκη για σύστημα EGR και την απλή διάταξη.

Ασυναγώνιστη ευελιξία που ενισχύεται από τις συμπαγείς διαστάσεις

Το T5 Dynamic Command έχει την ευελιξία που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της σειράς T5 πέρα από τις πολύ μικρές διαστάσεις. Μόλις 2.695mm ύψος, με 2.490mm μεταξόνιο και κλειστή γωνία στροφής 550, είναι εξαιρετικά ευκίνητο και ευέλικτο – ένα αδιαμφισβήτητο προσόν για εργασίες με φορτωτή σε κτηνοτροφικές επιχειρήσεις.

Υψηλού επιπέδου άνεση και ορατότητα με την καμπίνα Horizon™ και το νέο άνοιγμα οροφής με πολύ μεγάλη ορατότητα

Το T5 Dynamic Command διαθέτει την αναγνωρισμένη και εξαιρετικά αθόρυβη καμπίνα Horizon™, που προσφέρει το καλύτερο περιβάλλον εργασίας στην κατηγορία της, με εξαιρετική εργονομία και εύχρηστα χαρακτηριστικά της κονσόλας SideWinder™. Το νέο άνοιγμα οροφής με πολύ μεγάλη ορατότητα, μαζί με το μονοκόμματο παρμπρίζ και τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, παρέχουν ασύγκριτη ορατότητα, γύρω από την καμπίνα και ψηλά μέχρι τον ανυψωμένο κουβά – τέλειο για εργασίες με φορτωτή.

ΜοντέλοT5 Dynamic CommandT5 Auto CommandΜέγιστη Ισχύς (hp)Ονομαστική Ισχύς (hp)
T5.110NEW 110100
T5.120NEWX120110
T5.130NEWX130120
T5.140NEWX140130

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ