Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο – Διοργανώνει αποστολές σε εκθέσεις στη Γερμανία

Νέο κύκλο διοργάνωσης επιχειρηματικών αποστολών σε διεθνείς εκθέσεις γερμανικών εκθεσιακών οργανισμών, αρχίζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, καθώς οι διεθνείς εκθέσεις, τόσο στη Γερμανία, όσο και σε άλλες χώρες, «επιστρέφουν» και πάλι στις δια ζώσης διοργανώσεις ή και στις εκδηλώσεις με υβριδική μορφή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, πρόκειται για τους εκθεσιακούς οργανισμούς, τους οποίους αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο κι οι οποίοι προσαρμοζόμενοι στις συνθήκες και τους τελευταίους κανονισμούς, που ισχύουν λόγω Covid-19, επιδιώκουν να τονώσουν το ενδιαφέρον της διεθνούς επιχειρηματικής κοινότητας.

Σημειώνεται ότι στόχος των επιχειρηματικών αποστολών σε διεθνείς εκθέσεις είναι η πραγματοποίηση Β2Β συναντήσεων με ξένες εταιρίες-εκθέτες, που γίνονται με βάση το αντικείμενο, το ενδιαφέρον και τις επιδιώξεις των συμμετεχόντων.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο των δράσεών του, έχει προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα τη διοργάνωση των παρακάτω επιχειρηματικών αποστολών:

– στην Διεθνή Έκθεση για τη Βιομηχανία Ηλιακής Ενέργειας, The smarter E Europe Restart 2021, στο Μόναχο, στις 6-8 Οκτωβρίου 2021.

– στην Διεθνή Έκθεση της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών Anuga, στην Κολωνία, στις 8-11 Οκτωβρίου 2021.

– στη Διεθνή Έκθεση για τα Ακίνητα και τις Επενδύσεις Expo Real, στο Μόναχο, στις 11-13 Οκτωβρίου 2021.

στη Διεθνή Έκθεση για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος IFAT Eurasia, στην Κωνσταντινούπολη, στις 20-22 Οκτωβρίου 2021.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ