Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα: Νέα επενδυτικά δάνεια έως €1,5 εκατ. για μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις από 12/5

Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (Hellenic Development Bank) ανακοινώνει ότι, σε συνεργασία με 10 εμπορικές τράπεζες και με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ξεκινά από την Τετάρτη, 12 Μαΐου, τη διαδικασία υποδοχής και επεξεργασίας των νέων αιτήσεων, από μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για δάνεια Επενδυτικού σκοπού μέσω του Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΙΙ

Σκοπός του νέου κύκλου χρηματοδοτήσεων είναι να τεθεί στη διάθεση της ελληνικής επιχειρηματικότητας ένα ακόμη σημαντικό υποστηρικτικό εργαλείο για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων ώστε να αξιοποιήσουν αμέσως το νέο ευνοϊκό περιβάλλον επανεκκίνησης της οικονομίας, μετά την οδυνηρή εμπειρία της πανδημικής κρίσης.

Η Hellenic Development Bank, μέσω του Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΙΙ, ενεργοποιεί την διαδικασία χορήγησης αυτών των νέων δανείων επενδυτικού σκοπού για Πολύ Μικρές, Μικρές και Μεσαίες επιχειρήσεις.

Δάνεια από 25.000 έως 1.500.000 ευρώ. Το ύψος των επενδυτικών δανείων μπορεί να κυμαίνεται από 25.000 ευρώ έως και 1.500.000 ευρώ, με τη διάρκεια αποπληρωμής τους να κυμαίνεται από 5 έως 10 χρόνια.

Οι 10 εμπορικές τράπεζες είναι οι παρακάτω:

-Τράπεζα Πειραιώς
-Alpha Bank
-Eurobank
-Εθνική Τράπεζα
-Τράπεζα Αττικής
-Παγκρήτια Τράπεζα
-Συνεταιριστική. Τράπεζα Χανίων
-Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου
-Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
-Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας

Αθηνά Χατζηπέτρου, πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής τράπεζας

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ