Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα νιτρορύπανσης

Αναλυτικό ρεπορτάζ θα υπάρχει στην ΕΝΤΥΠΗ ΑγροΈκφραση που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 21/5 στα περίπτερα.

Σύμφωνα με το δτ αναφέρεται αναλυτικά: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων της 2ης και 3ης Πρόσκλησης της Δράσης 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» , μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης και προσωρινής κατάταξης των αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν.

Τα αποτελέσματα της πρώτης αξιολόγησης και κατάταξης, με τη μορφή προσωρινού πίνακα παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων στήριξης, έχουν αναρτηθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣ) υποστήριξης της δράσης στον ιστότοπο https://p2.dikaiomata.gr/M1014 και οι υποψήφιοι της Δράσης, μέσω της πρόσβασης που έχουν σε αυτό, μπορούν να λάβουν αναλυτική πληροφόρηση για τα αποτελέσματα κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών πρόσβασης.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Κλιματικής Αλλαγής του ΥπΑΑΤ, στην 2η Πρόσκληση με τις δεσμεύσεις Α και Β και προϋπολογισμό ύψους 120.000.000 ευρώ εντάσσεται το σύνολο των αιτήσεων στήριξης που πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας πλην 40 υποψηφίων των οποίων η αίτηση απορρίπτεται στο σύνολο της, και 13 υποψηφίων στην αίτηση των οποίων απορρίπτονται κάποια αγροτεμάχια με τον κωδικό λάθους (εύρημα) 21030 «Το αγροτεμάχιο υπάρχει σε οριστική αίτηση στήριξης».

Επιπλέον, σε 18 υποψήφιους της Δράσης εμφανίζεται ο κωδικός λάθους (εύρημα) 141408 «Τα στοιχεία της αίτησης στήριξης διαφέρουν από τα στοιχεία της τελευταίας ΕΑΕ». Ο συγκεκριμένος κωδικός είναι ενημερωτικός και δεν οδηγεί σε απόρριψη της αίτησης.

Στην 3η Πρόσκληση με τη δέσμευση Γ και με προϋπολογισμό ύψους 30.000.000 ευρώ εντάσσεται το σύνολο των αιτήσεων στήριξης που πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας πλην 1 υποψηφίου του οποίου η αίτηση απορρίπτεται στο σύνολο της με τον κωδικό λάθους (εύρημα) 21030. Για τον συγκεκριμένο κωδικό ισχύουν τα προαναφερόμενα για την 2η Πρόσκληση.

Η εμφάνιση κατά την πρώτη κατάταξη των συγκεκριμένων κωδικών λάθους και επειδή σε περίπτωση υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής η εξέτασή της γίνεται αποκλειστικά μέσω μηχανογραφικής επεξεργασίας, δεν τεκμηριώνει την ανάγκη έκδοσης εγκυκλίου ενδικοφανών προσφυγών.

Από τις 20/5 έως και 26/5 η υποβολή ενδικοφανών προσφυγών

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να υποβάλλουν ενδικοφανή προσφυγή.

Οι ενδικοφανείς προσφυγές επί των αποτελεσμάτων υποβάλλονται ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 20.05.2022 μέχρι και την Πέμπτη 26.05.2022 μέσω του ΠΣ της Δράσης, στον ιστότοπο https://p2.dikaiomata.gr/M1014/, κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης κάθε υποψηφίου.

Τα οριστικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση των ενδικοφανών προσφυγών, οι οποίες ενδεχομένως θα υποβληθούν από υποψηφίους ανά την επικράτεια.

Επισημαίνεται, ότι δεν έχει γίνει υπέρβαση του προϋπολογισμού και συνεπώς η βαθμολόγηση μέσω μορίων δεν αποτελεί παράγοντα απόρριψης.

Δείτε παλιότερη ανάρτηση για το θέμα:

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ