Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Τα αιτήματα των μελισσοκόμων και το υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας, στη «Θεσσαλική Γη»

Λόγω τεχνικού προβλήματος με τη ΔΕΗ, που προέκυψε Τρίτη βράδυ ΄λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, στους αναμεταδότες του Πηλίου, δυστυχώς, η εκπομπή “Θεσσαλική Γη” με θέμα τα αιτήματα των μελισσοκόμων και το υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας, δεν μπορεί να μεταδοθεί.Θα την πραγματοποιήσουμε ωστόσο, την επόμενη Τρίτη, με τους ίδιους καλεσμένους και την ίδια θεματολογία!

Η πρόσφατη μηχανοκίνητη κινητοποίηση των μελισσοκόμων σε όλη τη χώρα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα αιτήματα που έχουν, θα παρουσιαστούν και αναλυθούν και σήμερα Τρίτη 28-2-2023, στην εκπομπή «Θεσσαλική Γη», του «Astra tv», την οποία παρουσιάζει ζωντανά στις 22:30 ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΕκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης.

Παράλληλα, στο 2ο μέρος της εκπομπής, θα συζητηθούν τα συμπεράσματα της πρόσφατης επίσκεψης του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Λάρισα, αναφορικά με το υδατικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιφέρεια Θεσσαλίας και τι υποστηρίζει η Επιτροπή Διεκδίκησης επίλυσης Υδατικού προβλήματος Θεσσαλίας (Ε.Δ.Υ.ΘΕ).

Καλεσμένοι στο πρώτο μέρος της εκπομπής, είναι οι:

  • Γιώργος Σφήκας, μέλος Δ.Σ. Μελισσοκομικού Συλλόγου Λάρισας
  • Μαρία Καλκαντέρα, πρόεδρος Μελισσοκομικού Συλλόγου Φαρσάλων
  • Σωτήρης Σούλιος, Γραμματέας Μελισσοκομικού Συλλόγου Ελασσόνας
  • Αλέξανδρος Μπουτίνας, μελισσοκόμος

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, καλεσμένος είναι ο:

  • Κωστας Γκούμας, πρ. πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ/ΚΕ και μέλος της Ε.Δ.Υ.ΘΕ

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ