Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Συνάντηση για Αχελώο από την επιτροπή της ΕΔΥΘΕ

Ανακοίνωση Ε.Δ.Υ.ΘΕ για συνάντηση με την ΚοινοβουλευτικήΟμάδα του ΠΑΣΟΚ

Στις 14 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ με αντιπροσωπεία της Ε.Δ.Υ.ΘΕ, μετά από την μεσολάβηση της Γραμματέα της Κ.Ο. και βουλευτίνας Λάρισας κας Ευαγγελίας Λιακούλη.

Από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, πλην της καςΛιακούλη, συμμετείχαν  ο επικεφαλής της Κ.Ο.κ.Μ.Κατρίνης  και οι κ.κ.Κ.Σκανδαλίδης (βουλευτής Αθηνών), Γ.Φραγκίδης (βουλευτής Κιλκίς,τομεάρχης Υγείας), Α.Πουλάς (βουλευτής Αργολίδας,τομεάρχης Αγροτικού).

Από την ΕΔΥΘΕ συμμετείχαν οι κ.κ. Φ.Γέμτος, ομότιμος καθηγητής Π.Θ, Κ.Γιαννακός, πρόεδρος Γ. Σ. Λάρισας, Ι.Καλλές, πρόεδρος Ε.Θ.Ε.Μ,  Α.Μπαρμπούτης, μέλος Δ.Σ Ε.Θ.Ε.Μ, Γ.Χατζής, πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας.

Η συζήτηση  για το υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ήταν ουσιαστική και εποικοδομητική.

Οι εκπρόσωποι της Ε.Δ.Υ.ΘΕ περιέγραψαν τις δραματικές συνθήκες που βιώνει ο αγροτικός τομέας  καθώς και τα έντονα οικολογικά προβλήματα στην περιοχή μας.

Οι εκπρόσωποι  του ΠΑΣΟΚ υποσχέθηκαν να στηρίξουν την προσπάθεια της Ε.Δ.Υ.ΘΕ ώστε επιτέλους να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που παραμένουν και οξύνονται,να υπάρξει πρόοδος  στα έργα που πρέπει να δρομολογηθούν  καθώς και σε εκείνα που εκκρεμεί η ολοκλήρωση τους.

Τέλος  από το ΠΑΣΟΚ υπήρξε δέσμευση πως  θα ζητήσουν από την κυβέρνηση να φέρει για συζήτηση και απόφαση  στην ολομέλεια της Βουλής το πόρισμα  για το υδατικό της Θεσσαλίας, το οποίο  θα εκδοθεί μετά τις σχετικές συνεδριάσεις των Μόνιμων Ειδικών Επιτροπών Περιφερειών και Περιβάλλοντος, Υποεπιτροπή Υδατικών Πόρων της Βουλής.

Για την Ε.Δ.Υ.ΘΕ

Φάνης Γέμτος

Κώστας Γιαννακός

Τάσος Μπαρμπούτης

Γιώργος Χατζής

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ