Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

Νέα συνεργασία στα λιπάσματα μεταξύ της Agrimore με έδρα Θεσ/κη και της Ισραηλίτικης ICL

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας στο Facebook αναφέρεται:

Η εταιρία Agrimore S.A. ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2005 και αντιπροσωπεύει διάφορους οίκους του εξωτερικού με αντικείμενο την ειδική θρέψη των φυτών και την βιολογική καταπολέμηση των εχθρών μέσω της χρήσης ωφέλιμων εντόμων και βομβίνων. Επίσης, αντιπροσωπεύει διάφορους οίκους του εξωτερικού με αντικείμενο τους σπόρους μεγάλης καλλιέργειας, όπως βαμβακόσπορος, καλαμπόκι, ηλίανθος κ.α.

Ο Βασίλης Κιοτσερίδης, αντιπρόεδρος και εμπορικός διευθυντής της εταιρείας AgriΜore τονίζει:

«Έχουμε την χαρά και την τιμή να ξεκινάμε μια νέα συνεργασία και μια ακόμα πολύ μεγάλη εταιρεία προστίθεται στην γκάμα των εταιρειών που εμπιστεύτηκαν την AgriMore στην Ελληνική αγορά.

Μιλάμε για την εταιρεία ICL από το Ισραήλ, η οποία θεωρείται από τις εταιρείες “Leader” στο χώρο της παραγωγής πρώτων υλών και υδατοδιαλυτών λιπασμάτων, τα προϊόντα της ICL θεωρούνται και άριστης ποιότητας, αλλά και καινοτόμα.

Να ευχαριστήσουμε με την ευκαιρία τον Σπύρο Παλαιοχωρινό, ο οποίος εμπιστεύτηκε το νέο ξεκίνημα της ICL στην Ελληνική αγορά στην Agrimore και να πάρουμε στα χέρια μας την πρόκληση να αναπτύξουμε αυτό το μεγάλο #brand και αυτή τη μεγάλη εταιρεία.»

O Γιώργος Σάκος, Πρόεδρος της εταιρείας AgriΜore A.E. πέραν της συνεργασίας ανέφερε ότι η εταιρία Agrimore συμμετείχε, συμμετέχει και θα συμμετέχει στην AgroExpo 2023 στο πλευρό των Κρητών παραγωγών.

Ο Δημήτρης Καρρόπουλος, Γεωπόνος από την AgriMore ανέφερε ότι η συμμετοχή στην έκθεση στην Iεράπετρα ήταν μια καλή συγκυρία για να παρουσιαστεί η συνεργασία και ανέφερε τις ιδιότητες των προϊόντων.

Ο Γιώργος Μπρόζος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, εξήρε την συνεργασία με την ICL για την μοναδικότητα των προϊόντων της και την γκάμα της, η οποία την έχουν κάνει ένα παγκόσμιο brand στο χώρο των λιπασμάτων, και πιστεύει ότι με την άψογη συνεργασία και τη βοήθειά του Σπύρου Παλαιοχωρινού θα εκτοξευτούν οι πωλήσεις στο χώρο των λιπασμάτων κρυσταλλικών και πρώτων υλών στην Ελλάδα.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ