Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Με το δάσος είμαστε ένα

Με την συμμετοχή δεκάδων επαγγελματιών δασοπόνων και περισσότερων από εκατό (100) μαθητών Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) του τομέα Γεωπονικής & Δασοπονίας ολοκληρώθηκε η εορταστική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Δασών, από την HUSQVARNA και την ηγέτιδα ελληνική εταιρεία «ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ», με το μήνυμα «Με το δάσος είμαστε ένα», στο Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων στο Κιλκίς.

Στη δική μας ημέρα γιορτής, την ημέρα που επιλέχθηκε από τον ΟΗΕ για να θυμίζει ότι το δάσος είναι πολύ πολύτιμο για να το αφήνουμε να χάνεται, σε μία εμπειρία γνώσης συναντήσαμε μαζί με τους ανθρώπους του δάσους, τόσο τους έμπειρους επαγγελματίες όσο και τους μελλοντικούς συναδέλφους, τους μαθητές του ΕΠΑΛ, το μέλλον της τεχνολογίας στην υλοτομία και την δασοπονία, τις επαγγελματικές λύσεις HUSQVARNA.

Οι επισκέπτες παρακολούθησαν σε ειδική επίδειξη, σε προετοιμασμένους σταθμούς ξενάγησης, τα μοναδικά χαρακτηριστικά των επαγγελματικών αλυσοπρίονων HUSQVARNA 562XP, 572XP, 585 & 592XP Light, τις τεχνολογίες μηχανημάτων μπαταρίας* και τα πλεονεκτήματά τους έναντι των βενζινοκίνητων, καθώς και την ορθή χρήση και συντήρησή τους, επιχειρώντας ασφαλή χρήση με μέσα ατομικής προστασίας (μπουφάν, παντελόνια και υποδήματα εργασίας, κράνος, ωτασπίδες και γάντια προστασίας).

* Επίδειξη των Τ540ixP, 535iRX, 520iRX, 525iΒ, 520i HD70, LC551iV, 325ilk, PA1100, 530iP4 & 520i HT4, με μπαταρία χειρός και πλάτης.

Για την ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ

Ηγέτιδα ελληνική επιχείρηση με ολοκληρωμένη γκάμα τεχνολογικών λύσεων και προΙόντων για τον αγρό, το δάσος, τον κήπο και τα πάρκα. Η δραστηριότητά της επεκτείνεται και στον χώρο των δομικών μηχανημάτων. Συνεργάζεται με περισσότερα από 24 διεθνή εργοστάσια και διαθέτει πάνω από 40.000 προϊόντα μέσω 1.300 επιλεγμένων καταστημάτων.Για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση επί θεμάτων τύπου, παρακαλώ επικοινωνήστε στο [email protected]

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ