Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022

Κλείσιμο βαμβακιού DTN: Η αγορά έχει θεαματική συνεδρία

Η αγορά βαμβακιού ολοκληρώθηκε την Τρίτη με τρεις από τους τέσσερις μήνες συμβάσεων παλαιών καλλιεργειών να διευθετούνται στο όριο. Στην πραγματικότητα, συνθετικά, αυτό χρησιμοποιεί τις επιλογές και η αγορά θα μπορούσε να ανοίξει 1,25 σεντ υψηλότερα το βράδυ της Τρίτης. Οι αγοραστές σταθεροποίησης κερδοσκόπων και Mills συνεχίζουν να υποτιμώνται σε τιμές.

Επίσης, η υποστήριξη της αγοράς είναι η αργά αναπτυσσόμενη συγκομιδή για το Δέλτα των ΗΠΑ και τα Νοτιοανατολικά. Προς το παρόν, και οι δύο αυτές περιοχές υστερούν στον ιστορικό ρυθμό συγκέντρωσής τους καθώς οι ανεπιθύμητες βροχές επιβραδύνουν τις δραστηριότητες συγκομιδής. Η τρέχουσα πρόγνωση του καιρού έχει βροχές σε όλο το Νότο για τις επόμενες ημέρες.

Αυτήν την Πέμπτη. Το USDA θα ενημερώσει τις εβδομαδιαίες πληροφορίες εξαγωγικών πωλήσεων. Την περασμένη εβδομάδα, οι πωλήσεις ήταν υψηλές 512.000 μπάλες που πωλήθηκαν, αλλά οι αποστολές σταμάτησαν. Ορισμένοι αναλυτές απέδωσαν τον αργό ρυθμό εξαγωγών στην κρίση των ναυτιλιακών εμπορευματοκιβωτίων που έπληξε τον κόσμο.

Η αμερικανική εμπορική εκπρόσωπος (USTR) Κάθριν Τάι, πραγματοποίησε τη Δευτέρα μια ομιλία που περιγράφει την πολιτική της κυβέρνησης Μπάιντεν απέναντι στις εμπορικές της σχέσεις με την Κίνα. Όπως ισχύει, οι επιβληθέντες δασμοί 350 δισεκατομμυρίων δολαρίων στα κινεζικά προϊόντα δεν θα καταργηθούν, αλλά ο Tai ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ θα επαναφέρουν μια διαδικασία αποκλεισμού για να βοηθήσουν στα προβλήματα που θα έχουν οι επιπτώσεις που αντιμετωπίζουν αρκετές αμερικανικές εταιρείες λόγω των δασμών.

Από τη γεωργική πλευρά, ο γραμματέας USTR και USDA Tom Vilsack μίλησαν για να διασφαλίσουν ότι η Κίνα θα εκπληρώσει τους όρους της συμφωνίας πρώτης φάσης. Προς το παρόν, πιστεύεται ότι η Κίνα έχει αγοράσει μόνο περίπου το 60% των αρχικών δεσμεύσεών της για αμερικανικά γεωργικά προϊόντα.

Για την Τρίτη, Δεκέμβριος, διευθετήθηκαν 108,93 σεντ, αυξημένα κατά 4,00 σεντ, ο Μάρτιος έκλεισε στα 106,59 σεντ, συν 4,00 λεπτά και ο Δεκέμβριος 2022 έληξε στα 87,37 σεντ, 1,48 σεντ υψηλότερα. ο εκτιμώμενος όγκος ήταν 32.398 συμβάσεις.

Του  Keith Brown, DTN Contributing Cotton Analyst 

Πηγή: Agrfax–Θρακικά εκκοκκιστήρια

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ