Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

Ευ. Σημανδράκος: Στόχοι του ΟΠΕΚΕΠΕ πληροφόρηση και αντιμετώπιση προβλημάτων των αγροτών – Έρχονται οι πληρωμές Ιουνίου

Παρουσία πλήθους παραγωγών πραγματοποιείται σήμερα στη Λάρισα ενημερωτική εκδήλωση του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.  με θέμα: «Τα νέα δεδομένα της ΚΑΠ 2023-2027 – Αγρότες και Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. μαζί σε μια νέα εποχή».

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Ευάγγελος Σημανδράκος αναφέρθηκε στο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει ο Οργανισμός, προτάσσοντας την εξωστρέφεια. «Στόχος μας είναι η άμεση πληροφόρηση των αγροτών και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά τις πληρωμές επισήμανε πως έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος αυτών και πλέον γίνονται οι προετοιμασίες για τις πληρωμές Ιουνίου.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Σημανδράκου:

Πηγή: Larissanet.gr

Σχόλιο agroekfrasi.gr : Στην ημερίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λάρισα, για τη νέα ΚΑΠ, δυστυχώς, η διαπίστωση είναι ότι, ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλά ασαφή σημεία για τις ενισχύσεις, χωρίς να μπορούν τα στελέχη του Οργανισμού να δώσουν επαρκείς απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που κατατέθηκαν από τους παρευρισκομένους, λόγω της μη ύπαρξης των απαραίτητων εφαρμοστικών αποφάσεων από την πλευρά του ΥΠΑΑΤ.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ