Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022

Απόβαση 1.500 Κρητικών αγροτών: Με κατσούνες – Διαμαρτυρία στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & πλ.Συντάγματος

“Απόβαση” στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έκαναν 1500 αγρότες από την Κρήτη.

Περισσότεροι από 1.500 Κρητικοί αγρότες έκαναν “απόβαση” νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τα αιτήματα των κτηνοτρόφων, τους οποίους στηρίζουν και οι αγρότες, αφορούν στην ΚΥΑ για την κατανομή των βοσκοτόπων που επιφέρει αλλαγές στα κριτήρια καταβολής των κτηνοτροφικών επιδοτήσεων και άλλα ζητήματα όπως η αύξηση του κόστους παραγωγής.

Ήταν μεγάλος ο τσέκουρας και μάλλον διπλός!“, ανέφερε ο Γιαννης Ψαράκης ή Ψαρόγιαννος στον Αντένα . Άλλοι αγρότες σημείωσαν και προειδοποίησαν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων εάν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους. “Εάν δεν το δεχτούνε, θα κάνουμε το κουμάντο μας”.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599x1hkc6euvyd&playlistId=v-cfhn2wi5x5nl-st

ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Από την Αχαρνών και το ΥΠΑΑΤ στην πλατεία Συντάγματος οι αγρότες

Αποχώρησαν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οι Κρητικοί αγρότες, μετά το τέλος της συνάντησης που είχε η αντιπροσωπεία τους  με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σίμο Κεδίκογλου.

Πλέον ο όγκος των αγροτών και κτηνοτρόφων από το νησί βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος, όπου συνάντησαν τους  σταφιδοπαραγωγούς από τις σταφιδικές περιοχές της Πελοποννήσου, οι οποίοι επίσης σήμερα μετέβησαν στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθούν.

Οπως έγινε και έξω από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης, έτσι και στο Σύνταγμα βρίσκονται ενισχυμένες οι δυνάμεις της αστυνομίας και έχει σχηματιστεί φραγμός από  κλούβες μπροστά από την Βουλή. 

Με πλακάτ και πανό στα χέρια, οι σταφιδοπαραγωγοί έχουν κατακλύσει τους δρόμους του Συντάγματος

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγές: thetoc,Ant1,SKAI,Νέα Κρήτη,newshub.gr

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ