Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Απεργία στις Λαϊκές αγορές

Σοβαρές αντιδράσεις προκαλούν και κινητοποιήσεις ξεκινούν οι πωλητές παραγωγοί και επαγγελματίες των λαϊκών αγορών . Αφορμή το επανα-κατατεθειμένο χωρίς αλλαγές νέο(;) νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης, με το οποίο επιχειρείται να μπουν “από την πίσω πόρτα” οι μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες στο χώρο, καθώς οι πάγκοι θα βγαίνουν σε πλειστηριασμό.
Παραγωγοί κι επαγγελματίες θα χάσουν τη θέση τους, καθώς τα κριτήρια για διεκδίκηση πάγκου γίνονται εξωφρενικά, επιβάλλονται εξοντωτικές ποινές για παραβάσεις, αίρονται παράλογες απαιτήσεις για τους τρόπους διάθεσης των προϊόντων, ενώ ο θεσμός που υπηρέτησε πιστά εδώ και 92 χρόνια τους Έλληνες καταναλωτές, αλλοιώνεται, καθώς μετατρέπεται στην ουσία σε “υπαίθριο Σούπερ Μάρκετ” , χωρίς παραγωγούς που φέρνουν απ’ ευθείας τα προϊόντα απ’ το χωράφι στον πάγκο.
Οι καταναλωτές βρίσκονται στο πλευρό των λαϊκατζήδων και συμπαρίστανται στον αγώνα τους, για εξασφάλιση φθηνών και ασφαλέστερων τροφίμων.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ 07/04/2021 ημέρα Τέταρτη. Διαμαρτυρόμαστε για το επικείμενο νομοσχέδιο που προωθεί το Υπουργείο Ανάπτυξης προς ψήφιση στη Βουλή. Κανένας συνάδελφος δεν θα πάει στην λαϊκή αγορά. Θα πάει αλλά δεν θα στρώσει πάγκο .

Όλοι συμμετέχουμε στην πανελλαδική απεργία.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ