Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Έγιναν τα εγκαίνια της Κλιάφα στα Τρίκαλα

Παρέστησαν ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου

Η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ ΑΕ, μέλος του Ομίλου Ε.Γ. εγκαινίασε το πλήρως ανανεωμένο, υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στα Τρίκαλα.

Παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, του Δημάρχου Τρικάλων και Προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, τοπικών βουλευτών και εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, οι κ.κ. Στέλιος Μ. Σαράντης, πρόεδρος της ΚΛΙΑΦΑΣ ΑΕ και Στέλιος Δ. Σαράντης, Πρόεδρος της ΔΟΥΜΠΙΑ ΑΕ, έκοψαν την κορδέλα και έθεσαν σε λειτουργία τη νέα γραμμή του εργοστασίου, η οποία έχει δυνατότητα εμφιάλωσης έως και 23.000 φιαλών/ώρα.

Oι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του εργοστασίου που φιλοξενούν τον πλέον σύγχρονο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό παραγωγής και εμφιάλωσης, χάρη σε επενδύσεις οι οποίες άγγιξαν τα 18.000.000 ευρώ την περίοδο 2020-2021. Η ΚΛΙΑΦΑ στις νέες εγκαταστάσεις της μπορεί να εμφιαλώσει όλη την γκάμα κλασσικών και σύγχρονων αναψυκτικών, προϊόντα cola, ενεργειακά ποτά, εμφιαλωμένο νερό, τσάι και χυμούς.

Η ασηπτική τεχνολογία εμφιάλωσης που διαθέτει η νέα γραμμή του εργοστασίου, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας, καθιστά την ΚΛΙΑΦΑ την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα με προϊόντα χωρίς τη χρήση συντηρητικών. Η γκάμα των προϊόντων που παράγει η ΚΛΙΑΦΑ περιλαμβάνει όλες της κλασσικές γεύσεις αναψυκτικών: πορτοκαλάδα, λεμονάδα, βυσσινάδα, γκαζόζα και σόδα με ανθρακικό, πορτοκαλάδα και λεμονάδα χωρίς ανθρακικό, πορτοκάλι, λεμόνι και βύσσινο χωρίς ζάχαρη, καθώς και την BiBi cola σε κλασσική και zero.

Η εγκατάσταση και τα προϊόντα της ΚΛΙΑΦΑ πληρούν τα πιο σύγχρονα standard ποιότητας και έχουν λάβει τις πιστοποιήσεις ISO 9001:2015, HACCP, ISO 22000:2018, BRC και IFS. Παράλληλα, τα προϊόντα ΚΛΙΑΦΑ έχουν διακριθεί σε διεθνές επίπεδο, στο πλαίσιο του διαγωνισμού Superior Taste Awards 2022. Πρόκειται για βραβεύσεις που φέρουν τη σφραγίδα εγκυρότητας του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης, του κορυφαίου ανεξάρτητου οργανισμού για την προώθηση και αναγνώριση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης.

Σημειώνεται ότι οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τα προϊόντα ΚΛΙΑΦΑ στα ράφια των καταστημάτων των μεγαλύτερων retailer της χώρας, ενώ στόχος της εταιρείας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεων της στις αγορές λιανεμπορίου και HORECA πανελλαδικά. Ταυτόχρονα, η ΚΛΙΑΦΑ ανοίγει τα φτερά της και στις διεθνείς αγορές: τα πρώτα, σταθερά βήματα έχουν γίνει ήδη στις αγορές Γερμανίας, Ολλανδίας, Βελγίου, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Αλβανίας, όπου σημειώνεται πολύ θετική αποδοχή, ενώ στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η είσοδος στις αγορές ΗΠΑ, Αυστραλίας και Κίνας, αφού καταγράφεται ενδιαφέρον για συνεργασία από μεγάλους εμπορικούς εισαγωγικούς οίκους.

Η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ σε τέσσερα χρόνια συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής. Ιδρύθηκε το 1926 και από τότε αποτελεί σημείο αναφοράς για τα Τρίκαλα και όλη τη Θεσσαλία.

Από το 2020 η ιστορική εταιρεία ανήκει στον όμιλο Ελληνικά Γαλακτοκομεία, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις που αγγίζουν τα 18.000.000 ευρώ και περιλαμβάνουν τον πλέον σύγχρονο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό παραγωγής και εμφιάλωσης.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ