Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, 2025
spot_img
spot_img
spot_img

Το Ταλαγάνι Αποστόλου παρουσιάζει τη νέα εκδοχή του

spot_img
spot_img
spot_img

Το Ταλαγάνι Αποστόλου παρουσιάζει τη νέα, πικάντικη εκδοχή του με μπούκοβο

Το Ταλαγάνι Αποστόλου, το Νο1 τυρί σχάρας στην Ελλάδα*, εμπλουτίζει τη γκάμα του με μια νέα πρόταση: το Ταλαγάνι Αποστόλου με μπούκοβο. Μια εκδοχή, που συνδυάζει την αυθεντική, ελληνική γεύση με πικάντικες νότες, προσφέροντας μια πιο έντονη και ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

Διατηρώντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει το Ταλαγάνι Αποστόλου σε πρώτη επιλογή στα τυριά σχάρας, το νέο Ταλαγάνι με μπούκοβο ψήνεται εύκολα σε σχάρα, τηγάνι, γκριλιέρα ή φούρνο, χωρίς να χάνει το σχήμα του. Σε λίγα μόλις λεπτά, αναδεικνύονται τα πλούσια αρώματά του και η μαστιχωτή υφή του, ενώ το μπούκοβο και το πιπέρι τσίλι καγιέν χαρίζουν πικάντικη ένταση στη γεύση.

Εδώ και χρόνια, το Ταλαγάνι Αποστόλου έχει κερδίσει την προτίμηση καταναλωτών και επαγγελματιών της εστίασης, χάρη στην ποιότητα του, την ευκολία χρήσης του, και επειδή συνδυάζεται υπέροχα τόσο σε αλμυρές όσο και σε γλυκές συνταγές.

Το νέο Ταλαγάνι Αποστόλου με μπούκοβο έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει το Κλασικό με δυόσμο και το Καπνιστό, και να πρωταγωνιστήσει για άλλη μια φορά στο τραπέζι μας – με ένταση και πικάντικο χαρακτήρα. 

* Σε πωλήσεις στα τυριά σχάρας, σύνολο Σ/Μ Ελλάδας, Circana 2024

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ