Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Tο οινοποιείο των Πιτ – Τζολί μάλλον δεν θα τα πάει καλά

Μια μέρα πας ένα μπουκάλι κρασί στο διαμέρισμα του πρώην συζύγου σου και την άλλη προσπαθείς να ξεφορτωθείς το οινοποιείο που έχεις δημιουργήσει με έναν άλλο πρώην σύζυγο.

Αυτή είναι η ζωή της Αντζελίνας Τζολί που αντιμετωπίζει ένα ακόμα εμπόδιο στις ατέλειωτες διαδικασίες έκδοσης του διαζυγίου της με τον Μπραντ Πιτ κοντά πέντε χρόνια από τότε που το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικές διαδρομές.

Όταν οι δυο τους ήταν ακόμα «Μπραντζελίνα», υιοθέτησαν την τρέλας για το αλκοόλ των διασημοτήτων διαθέτοντας πάνω από 60 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσουν το κτήμα Château Miraval το 2012. Η εκτεταμένη και ιστορική ιδιοκτησία της νότιας Γαλλίας, η οποία χρησίμευσε ως χώρος γάμου του πρώην ζευγαριού , διαθέτει επίσης αμπελώνες και ιστορικό για βραβευμένα κρασιά, οπότε φυσικά το ζευγάρι κυκλοφόρησε τη δική του ετικέτα.

Με την εμφάνισή του στα ράφια την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2013, το πρώτο και εξαιρετικά αναγνωρισμένο ροζέ τους ξεπούλησε μέσα σε μόλις πέντε ώρες, τοποθετώντας τους δύο ως δυνητικά σημαντικούς παίκτες στον χάρτη της οινοποιΐας.

Αλλά τώρα η Αντζελίνα κοιτάει να ξεφορτωθεί το μερίδιό της στην εταιρεία Nouvel LLC, την οποία φέρεται να ήταν στην ιδιοκτησία της πριν παντρευτεί τον Μπραντ Πιτ και συνέχιζε να λειτουργεί πολύ μετά το τέλος της σχέσης τους.

Η Αντζελίνα προφανώς ήταν πρόθυμη να πουλήσει το μερίδιό της για αρκετό καιρό αφ′ ότου οι διαπραγματεύσεις με τον Μπραντ δεν οδηγούσαν πουθενά και βρήκε έναν τρίτο αγοραστή, αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς τη συγκατάθεσή του.

«Μετά από τόσα πολλά χρόνια προσπάθειας να απαλλαγεί από το να είναι επιχειρηματικός εταίρος με τον πρώην σύζυγό της με αποδεκτούς οικονομικούς όρους, η κα Τζολί επιθυμεί εξαιρετικά να κλείσει την εκκρεμούσα συμφωνία για την πώληση της Nouvel, LLC και ζητεί από το Δικαστήριο να εκδώσει διαταγή άρσης των [προσωρινών περιοριστικών μέτρων] και να διευκρινίσει ότι δεν θα ισχύουν για την πώληση της Nouvel, LLC από την κυρία Τζολί», αναφέρουν οι δικηγόροι της στα έγγραφα του δικαστηρίου, σύμφωνα με το Us Weekly.

Πηγές: huffingtonpost.gr,Us Weekly.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ