Πέμπτη, 3 Ιουλίου, 2025
spot_img
spot_img
spot_img

Ενημερωτική ημερίδα στη Θεσσαλονίκη στις 3 Ιουλίου για σχέδια βελτίωσης για θερμοκήπια, δικτυοκήπια

spot_img
spot_img

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας και ενημέρωσης των ενδιαφερομένων για την Παρέμβαση Π3-73-2.9 «Επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την κατασκευή θερμοκηπίων και προσπελάσιμων στεγάστρων φυτικής παραγωγής του Στρατηγικού Σχεδίου (ΣΣ) Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) της Ελλάδας 2023 – 2027» διοργανώνεται από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Σ.Σ. ΚΑΠ του ΥΠ.Α.Α.Τ. τεχνική συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.
Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2025 στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, από τις 10:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθεί τεχνική συνάντηση με σκοπό να δοθούν διευκρινήσεις στα ερωτήματα των συναδέλφων, μελετητών και στελεχών των ΔΑΟΚ και ΔΑΟΠ σχετικά με τις προσκλήσεις των παρεμβάσεων Π3-77-3.1 (Ανάπτυξη Συνεργασιών) και την Π3-73-2.9 (Θερμοκήπια,δικτυοκήπια).
Σημειώνεται ότι η εν λόγω συνάντηση θα μεταδοθεί σε ζωντανή ροή (live stream) στη ιστοσελίδα https://www.youtube.com/watch?v=KWaDSyOHhjQ


 
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών
Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

 

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ