Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

75 χρόνια Zetor ελκυστήρες

Σύντομη ιστορία της παραγωγής των ZETOR

1946-1960 I Η παραγωγή ελκυστήρων Z25 ξεκίνησε το 1946. Κατά την περίοδο των είκοσι ετών, παρήχθησαν περισσότερα από 160.000 κομμάτια.

1960–1968 I ZETOR εισήγαγε σχεδιασμό ελκυστήρων με βάση την ενοποίηση μεμονωμένων ανταλλακτικών και σειρών μοντέλων. Κυκλοφόρησαν τα πρώτα τρακτέρ της Ενοποιημένης Σειράς I.

1968 –1991 I Η ZETOR είναι η πρώτη στον κόσμο που εισήγαγε την καμπίνα ασφαλείας ως μέρος της Ενοποιημένης Σειράς II. Ο μοναδικός σχεδιασμός των ελκυστήρων αναγνωρίζεται ευρέως σε όλο τον κόσμο. Την 1η Νοεμβρίου 1976 ονομάζεται επίσημα σαν Εταιρεία.

1991–2002 I Κυκλοφορία της Ενοποιημένης Σειράς III, η οποία εκτιμάται από τους πελάτες για τη δύναμη και την αντοχή της. Παρουσιάζονται νέες εκσυγχρονισμένες εκδόσεις τρακτέρ με το όνομα προϊόντος της FORTERRA.

2002–2017 I Βασική χρονιά για την ZETOR και την έναρξη μιας νέας εποχής. Η HTC INVESTMENTS a.s. γίνεται ιδιοκτήτης της Εταιρείας και σταθεροποιεί σταδιακά την ZETOR. Στη νέα χιλιετία, η ZETOR συνεχίζει να καινοτομεί και να σχεδιάζει νέα προϊόντα, επεκτείνοντας έτσι το χαρτοφυλάκιό της με νέες σειρές μοντέλων: PROXIMA, MAJOR και το θρυλικό ZETOR CRYSTAL.

2017–2020 I Σταδιακή επέκταση των μοντέλων και της προσφοράς προϊόντων μικρών ελκυστήρων ειδικής χρήσης PRIMO, COMPAX, UTILIX και HORTUS. Ολοκληρώθηκε η εφαρμογή του νέου σχεδιασμού ZETOR από τον Pininfarina σε σειρές μοντέλων 80-170 HP. Η επωνυμία και η Εταιρεία επικεντρώνονται στους πελάτες και στην ανάπτυξη δικτύου αντιπροσώπων

Το Zetor Major πιο ελκυστικό από ποτέ.

’H ΔΗΜΗΤΡΑ’’ ΑΕ εξασφάλισε συγκεκριμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων Major και τα διαθέτει με μοναδικά ελκυστική πρόταση απόκτησης, για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρις εξαντλήσεως των συγκεκριμένων αποθεμάτων.

Το Major το ιδανικό τρακτέρ στην κατηγορία του σχεδιάστηκε γύρω από εσάς, για να κάνει πιο εύκολη την κάθε σας ημέρα και καλύτερη κάθε σας εργασία.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ