Ο Όμιλος Εργαστηρίων Veltia Labs for Life, μέλος των ομίλων Tentamus και Redestos, ανακοίνωσε την επέκταση των δραστηριοτήτων του με την ενσωμάτωση του FoodLab στη Θεσσαλονίκη, στις 2 Δεκεμβρίου 2024.
Το FoodLab, λειτουργώντας από το 1996, είναι διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ για μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις σε τρόφιμα, ποτά, νερά και ζωοτροφές. Με εξειδικευμένο προσωπικό και πολυετή εμπειρία, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και υποστήριξη σε μεγάλες βιομηχανίες τροφίμων. Έχει καθιερωθεί στον τομέα του ελέγχου ποιότητας και της ανάπτυξης συστημάτων ποιότητας.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Veltia Labs for Life, Θύμης Ευθυμιάδης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η νέα επένδυση ενισχύει τη δέσμευσή μας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και διευρύνει τη δυναμική μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε μικροβιολογικές αναλύσεις».
Οι ιδρύτριες του FoodLab, Δέσποινα Τζιόγκα και Ελπινίκη Βασιλειάδου, υπογράμμισαν, μεταξύ άλλων, ότι η συνεργασία θα συνδυάσει την τεχνογνωσία και τους πόρους των δύο εταιρειών, δημιουργώντας έναν πιο ανταγωνιστικό οργανισμό που θα παρέχει καινοτόμες λύσεις και αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες.Σημειώνεται ότι η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο ανάπτυξης και ενίσχυσης της παρουσίας των δύο εταιρειών στον χώρο των αναλύσεων και της ποιότητας.