Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

3 βραβεία για τον Βιοαγρό για βιολογικά vegan προϊόντα στα Vegan Awards 2023

3 βραβεία για τον Βιοαγρό για βιολογικά vegan προϊόντα στα Vegan Awards 2023   Τρία βραβεία απέσπασε η εταιρεία διανομής βιολογικών προϊόντων Βιοαγρός, στα Vegan Awards 2023, για τρεις βιολογικούς vegan κωδικούς.   Αναφέρει σχετικά ο Βιοαγρός:
Για μια ακόμα χρονιά βραβεύτηκαν στα Vegan Awards 2023 τα αγαπημένα μας βιολογικά προϊόντα. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε vegan προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και τη θρεπτική τους αξία!

Με δεδομένη την αγάπη και την προσήλωση στο «φυσικό» και vegan προϊόν, η εταιρία ΒιοΑγρός συμμετείχε για ακόμα μία χρονιά στα Vegan Awards. Τον θεσμό που επιβραβεύει και αναδεικνύει τα πιο καινοτόμα προϊόντα των εταιριών που προάγουν το Vegan Lifestyle, εμπνέοντας και θυμίζοντας ότι με τη συμβολή τους απαντούν στις σύγχρονες ανησυχίες των καταναλωτών για θέματα υγείας, προστασίας δικαιωμάτων των ζώων, καθώς και του περιβάλλοντος.
Ευχαριστούμε την BOUSSIAS για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, όλες τις συμμετέχοντες εταιρείες για τη σημαντική συμβολή τους στην ανάδειξη του Vegan τρόπου ζωής και όλους εσάς που μας επιλέγετε καθημερινά.
Για μια ακόμα χρονιά βραβεύτηκαν στα Vegan Awards 2023 δημοφιλή προϊόντα μας.

Συγκεκριμένα: 1. Platinum Βραβείο στην κατηγορία «Best F&B Products non Certified, Plant based Cheese» με το Βιολογικά Τόφου Φυσικό «Tofunistas»
2. Gold Βραβείο στην κατηγορία «Best F&B Products non Certified, Snack» με τους Βιολογικούς Τραγανούς Κόκκους Ρυζιού με Κακάο «Vitabella»
3. Bronze Βραβείο στην κατηγορία «Best F&B Products non Certified, Snack» με την Βιολογική Γκοφρέτα Μονόκοκκου Σίτου με καρύδα & επικάλυψη σοκολάτας «Harmonica»

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε vegan προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και τη θρεπτική τους αξία!
Μεγαλώσαμε μαζί! Μεγαλώσαμε μια ολόκληρη γενιά!
Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον έχοντας βασικό μας στόχο να προσφέρουμε βιολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, γιατί το σήμα ΒιοΑγρός αποτελεί εγγύηση ότι «ξέρεις τι τρως!».     Βιοαγρός Βασ. Παύλου 2 Κρύα Βρύση Πέλλας 583 00 Τηλ.: 23820-81660-1, 23820-61987 / Fax.: 23820-63827

  Αθήνα: Βιοδιατροφική Αγ. Αννης 6Α Ρέντη 188 33 Τηλ.: 210-4250301 / Fax.: 210-4250305

https://www.bioagros.gr/

Πηγή: organiclife.gr

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ