Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με το βραβείο «Ευπρέπεια» τιμήθηκε ο βιοκαλλιεργητής Γιώργος Σακελλαρόπουλος

Με το βραβείο Ευπρέπεια τιμήθηκε ο βιοκαλλιεργητής κος Γιώργος Σακελλαρόπουλος από το Σύνδεσμο Ανταποκριτών Διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης   Ο Σύνδεσμος Ανταποκριτών Διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (International Press Union Of Greece), τίμησε τον βιοκαλλιεργητή κο γιώργο Σακελλαρόπουλο, με το βραβείο Ευπρέπεια   Ο Σύνδεσμος Ανταποκριτών Διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ελλάδος (International Press Union Of Greece), ιδρύθηκε το 2010 από μέλη της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών και δημοσιογράφους που απασχολούνται στα Διεθνή ΜΜΕ.

Το 2015 θεσπίστηκαν από τον Σύνδεσμο τα Βραβεία «Ευπρέπεια» για να τιμηθεί και να αποτιμηθεί η επαγγελματική διαδρομή ανθρώπων που υπηρέτησαν και υπηρετούν το λειτούργημα τους με Ευπρέπεια, Υπευθυνότητα, Ευθύνη, Διορατικότητα, Ευθυκρισία και Εντιμότητα.   Τα βραβεία «Ευπρέπεια» απονέμονται ανά δύο έτη σε προσωπικότητες που με το έργο και την προσφορά τους διαχειρίζονται την Ευπρέπεια ως Αξία και Γνώμονα Ζωής, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.   Τα φετινά βραβεία, απονεμήθηκαν στις 7 Δεκεμβρίου 2022 για τέταρτη συνεχή φορά, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, παρουσία πολλών ανταποκριτών ξένων μέσων ενημέρωσης, πολλών διπλωματικών αντιπροσώπων και εκπροσώπων ενώσεων του απόδημου Ελληνισμού.   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ανταποκριτών Διεθνών ΜΜΕ, μετά από ψηφοφορία και ομόφωνη απόφαση των μελών του, τίμησε τον κο. Γιώργο Σακελλαρόπουλο, ιδρυτή των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου από τη Σπάρτη Λακωνίας, με το «Βραβείο Ευπρέπεια» για την αγάπη του στην Ελληνική Γη, για τον βαθύ και διαχρονικό σεβασμό του προς αυτήν, θέτοντας τις γνώσεις , την εμπειρία και την ψυχή του σε προϊόντα – «πρέσβεις» της Ελλάδας, σε όλα τα πλάτη της γης.   Ο κος Σακελλαρόπουλος δηλωσε σχετικά : Μια μεγάλη τιμή και στιγμή σήμερα για εμένα προσωπικά, μετά από 30 και πλέον χρόνια στην Ελληνική βιολογική ελαιοκομία, για την προσφορά μου στη χώρα μας, την Ελλάδα και στον τόπο μας, τη Σπάρτη Λακωνίας.

Ο Σύνδεσμος Ανταποκριτών Διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (International Press Union Of Greece) πριν από λίγο με τίμησε με το βραβείο «ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ».   Τα βραβεία «ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ» απονέμονται ανά δύο (2) χρόνια από τον Σύνδεσμο, για να τιμηθεί και να αποτιμηθεί η επαγγελματική διαδρομή των ανθρώπων που υπηρέτησαν και υπηρετούν το λειτούργημα τους, με Ευπρέπεια, Υπευθυνότητα, Διορατικότητα, Ευθύνη, Ευθυκρισία αλλά και Εντιμότητα, χωρίς να χάσουν την ψυχή τους.   Η απονομή πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, παρουσία πολλών ανταποκριτών ξένων μέσων ενημέρωσης, πολλών διπλωματικών αντιπροσώπων αλλά και εκπροσώπων ενώσεων του απόδημου Ελληνισμού. Σίγουρα είναι μια πολύ σπάνια στιγμή αλλά και μια σημαντική αναγνώριση του έργου μου, που προάγει την Ελληνική βιολογική ελαιοκομία, όπου γης.   Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Κο.Τσικνή Ευθύμιο, το γενικό γραμματέα κο.Shaobo Yang αλλά και τα μέλη του Συνδέσμου Ανταποκριτών Διεθνών ΜΜΕ της Ελλάδος (International Press Union Of Greece) για την αναγνώριση της «ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ» μου, ως βασικό επίκεντρο στη διαδρομή μου στην Ελληνική Ελαιοκομία, τα τελευταία τριάντα (30) χρόνια.   Πολύ τιμητική η στιγμή της απονομής για εμένα, η οποία έγινε από τον πρώην πρύτανη και ομότιμο καθηγητή του ΓΠΑ (Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών), κο. Ανδρέα Καραμάνο, που με συγκίνησε με την αναφορά και τα λόγια του στο πρόσωπο και τη διαδρομή μου.

Πηγή: organiclife.gr

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ