Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ποιμνιοστάσιο στo Παγγαίο Καβάλας επισκέφθηκε ο Κ. Μητσοτάκης

Μια πρότυπη μονάδα παραγωγής αιγοπροβάτων στους πρόποδες του Παγγαίου, στη Μουσθένη, η οποία τηρεί όλες τις προδιαγραφές της Εθνικής και Κοινοτικής νομοθεσίας, παράγει γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα και τα διαθέτει στην τοπική αγορά της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το πρωθυπουργό υποδέχτηκε η οικογένεια Αδαλιάλη, στην οποία ανήκει η φάρμα, και στη συνέχεια τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις ο Απόστολος Αδαλιάλης ο οποίος είναι νέος παραγωγός που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση. Ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τις δραστηριότητες της μονάδας, τις υποδομές που διαθέτει, για τις απαιτήσεις που υπάρχουν αλλά και τα σχέδιά του να εξάγει μέρος της παραγωγής του.

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Στέλιος Πέτσας, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αρμόδιος για την Έρευνα και Τεχνολογία Χρίστος Δήμας, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, οι βουλευτές Καβάλας της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης και Μακάριος Λαζαρίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ