Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέοι αγρότες: 47.357.500 ευρώ σε 1.253 δικαιούχους της Δυτικής Ελλάδας

Την απόφαση ένταξης δικαιούχων στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών (3η Πρόσκληση Υπομέτρου 6.1) του ΠΑΑ 2014–2020 κατά τη μεταβατική περίοδο 2021 και 2022, υπέγραψε σήμερα 13 Ιουλίου 2022 ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης.

Σύμφωνα με την απόφαση, εντάσσονται στο πρόγραμμα 1.253 νέοι αγρότες με τη συνολική επιλέξιμη δημόσια δαπάνη να ανέρχεται στα 47.357.500 ευρώ.

Με αφορμή την υπογραφή της απόφασης, ο κ. Φαρμάκης δήλωσε: «Μέσω του προγράμματος Νέων Γεωργών, προσφέρεται η δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον πρωτογενή τομέα και να στηρίξουν οικονομικά τα όνειρά τους πάνω στη γη. Στη Δυτική Ελλάδα όπου η καρδιά και η φωνή του αγρότη χτυπά δυνατά, είναι μεγάλη χαρά να βλέπουμε νέους ανθρώπους να επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στον πρωτογενή τομέα και ευθύνη μας, είναι να στηρίξουμε τα όνειρα και τις ελπίδες τους. Δεν είναι μόνο ότι το αγροτικό επάγγελμα περνάει από γενιά σε γενιά. Είναι και ότι το νέο αίμα που μπαίνει στον χώρο, φέρνει φρέσκιες ιδέες και σύγχρονες αντιλήψεις, βελτιώνοντας την αγροτική παραγωγή και την ίδια την οικονομία του τόπου μας».

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ