Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με αγρότες στο Δαμάσι συναντήθηκε ο πρωθυπουργός

Αμέσως μετά τον σημερινό αγιασμό στο Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου και λίγο πριν αναχωρήσει για τα Φάρσαλα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε αγρότες στα χωράφια τους, στην περιοχή του Δαμασίου.

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε μαζί τους για λίγο και εκείνοι τον υποδέχθηκαν με θέρμη, μεταφέροντας του ωστόσο τα προβλήματα που τους ταλανίζουν, ειδικά μετά τον σεισμό.

Ο πρωθυπουργός, που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βλέπει έναν καβαλάρη να έρχεται προς το μέρος του και τον πλησιάζει και αυτός. «83 είμαι» του λέει ο κτηνοτρόφος, με τον πρωθυπουργό να του απαντά «με το άλογο τα επιτηρείς όλα εδώ, ε;».

Ο κτηνοτρόφος λέει αφότου έδωσαν τα χέρια με τον πρωθυπουργό πως γεννήθηκε το 1938 και το ’38 έγινε και το σχολείο της περιοχής. «Τώρα έχουμε καινούργιο σχολείο, να πας να το δεις, να δεις τι ωραίο που είναι», απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον καβαλάρη κτηνοτρόφο να του λέει «αυτό το σχολείο που φτιάχνεις εσύ θα μείνει στην ιστορία».

Στην συνέχεια ο πρωθυπουργός λέει στον κτηνοτρόφο πως από την 1η Οκτωβρίου έχει χαμηλότερο ΦΠΑ στις ζωοτροφές, συνεχίζει ωστόσο λέγοντας πως «αν και τρώνε εδώ μια χαρά τα γελάδια». «Είσαι ήρωας» απαντά ο κτηνοτρόφος λέγοντας στην συνέχεια «Ντάλτον με φωνάζουν, είχα πάει και στην Αμερική».

Πηγή: onlarissa

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ