Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η UPL διαχωρίζει τη δραστηριότητα των προϊόντων βιολογικής φυτοπροστασίας με τη δημιουργία NPP

Η UPL Ltd. ., ένας παγκόσμιος ηγέτης στα αειφόρα γεωργικά προϊόντα και λύσεις, ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας επιχειρηματικής μονάδας, την  Natural Plant Protection-ΝΡΡ , σε ολόκληρο τον κόσμο, που στεγάζει το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο των φυσικών και βιολογικά παραγόμενων γεωργικών εισροών και τεχνολογιών της UPL.

Η NPP θα λειτουργήσει ως αυτόνομο brand, συγκεντρώνοντας το υπάρχον χαρτοφυλάκιο βιολύσεων της UPL και το πολύ ανεπτυγμένο δίκτυο R & D εργαστηρίων και εγκαταστάσεων παγκοσμίως, που αντιπροσωπεύει σήμερα το 7% των συνολικών εσόδων της UPL.https://www.youtube.com/embed/4ND0EJ0Vhd8?wmode=opaque&controls=&rel=0

Η λειτουργία της NPP θα ενισχυθεί με την αξιοποίηση του εκτεταμένου δικτύου διανομής της UPL σε όλες τις χώρες, καθώς και τις δυνατότητες καινοτομίας, έρευνας και ανάπτυξης. Επιπλέον θα στηρίζεται στη μοναδική και αποδεδειγμένη, ικανότητα της UPL να φέρνει και να αναπτύσσει ταχύτατα προϊόντα στην αγορά και σε παγκόσμια κλίμακα.

Το ενισχυμένο και πρωτοποριακό χαρτοφυλάκιο της NPP θα διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των αγροτών και των καλλιεργειών – συμπεριλαμβανομένων της καταπόνησης από αβιοτικούς παράγοντες, της υγείας των εδαφών, των υπολειμμάτων και της διαχείρισης ανθεκτικότητας, – στις αναπτυγμένες αλλά και στις αναπτυσσόμενες γεωργικές αγορές.

Ο Jai Shroff, Global CEO, της UPL Ltd. δήλωσε: «Για περισσότερο από δύο δεκαετίες, η UPL επενδύει στη δημιουργία, ανάπτυξη και ενίσχυση βιολύσεων. Η δύναμη του σημερινού χαρτοφυλακίου μας, αποτελεί απόδειξη όχι μόνο για τη συνεχώς αναπτυσσόμενη εστίασή μας στη βιώσιμη γεωργία, αλλά και για την αφοσίωση των ανθρώπων μας σε όλο τον κόσμο στο να προσπαθούν να καλύψουν τις ανάγκες καινοτομίας και τεχνολογίας των αγροτών, των καταναλωτών και του περιβάλλοντος. Ο σκοπός του OpenAg είναι να βάλει τις συνεργασίες στην καρδιά των εξελίξεων και η NPP θα λειτουργήσει σε όλο το παγκόσμιο δίκτυο της UPL ώστε να διαμορφώσει και να ενισχύσει τις βιολογικές τεχνολογίες του μέλλοντος.»

Ο Fabio Torretta, Chief Operating Officer, NPP, UPL, δήλωσε: «Η NPP μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Έχει τις κατάλληλες ικανότητες, τη σωστή νοοτροπία και τις απαιτούμενες τεχνικές δεξιότητες και πόρους για να ηγηθεί μιας νέας εποχής από θετικές, έντονες αλλαγές στη γεωργία. Η αγορά των βιολύσεων εκτιμάται ότι θα έχει διψήφια ανάπτυξη, στα 10 δισ. δολάρια, έως το 2025, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά αγροχημικά, τα οποία αναμένεται να έχουν μονοψήφια ανάπτυξη. Η NPP έχει την δυνατότητα να διαμορφώσει ένα πιο βιώσιμο μέλλον στην παραγωγή τροφής.»

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της NPP θα είναι η ικανότητα της εταιρείας να αλληλο-τροφοδοτεί την καινοτομία μεταξύ των διαφορετικών περιοχών, να καταλαβαίνει και να μαθαίνει από τις ιδιαίτερες ανάγκες μιας αγοράς, ώστε να αυξάνει την ταχύτητα και το βάθος διείσδυσης σε άλλη αγορά. Η NPP θα είναι ευέλικτη στην προσθήκη προϊόντων και προτάσεων στο χαρτοφυλάκιό της, θα δημιουργεί παγκόσμιες συνεργασίες και προγράμματα εκπαίδευσης, θα συμβάλλει στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα, την ενίσχυση των αγροτών και τη βελτίωση της διατροφικής αλυσίδας αξίας παγκοσμίως.

Η UPL Ltd. είναι ένας παγκόσμιος πάροχος βιώσιμων γεωργικών προϊόντων και λύσεων, με ετήσια έσοδα άνω των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Είμαστε μια εταιρεία που οδηγείται από τους σκοπούς της. Μέσω του OpenAg, η UPL επικεντρώνεται στην προώθηση της ανάπτυξης ολόκληρης της γεωργικής αλυσίδας αξίας. Χτίζουμε ένα δίκτυο που επανακαθορίζει τον τρόπο που μια ολόκληρη βιομηχανία σκέφτεται και λειτουργεί – ανοιχτό σε φρέσκιες ιδέες, καινοτόμους τρόπους και νέες απαντήσεις καθώς αγωνιζόμαστε να πραγματοποιήσουμε την αποστολή μας και να κάνουμε κάθε μοναδικό προϊόν διατροφής πιο βιώσιμο.

Ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες γεωργικών λύσεων παγκοσμίως, το δυνατό χαρτοφυλάκιό μας αποτελείται από βιολογικά προϊόντα και παραδοσιακές λύσεις φυτοπροστασίας με περισσότερες από 13.600 εγκρίσεις. Είμαστε παρόντες σε περισσότερες από 130 χώρες, εκπροσωπούμενες από περισσότερους από 10.000 συναδέλφους παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων μας σε όλη τη διατροφική αλυσίδα αξίας, συμπεριλαμβανομένων σπόρων, προϊόντων για εφαρμογή μετά τη συγκομιδή, καθώς και φυσικών και ψηφιακών υπηρεσιών, επισκεφθείτε το upl-ltd.com και ακολουθήστε μας στο LinkedIn, το Twitter, το Instagram και το Facebook

Ο Fabio Toretta θα ηγηθεί της NPP ως Chief Operating Officer, αναφερόμενος στον Carlos Pellicer, Global Chief Operating Officer, UPL Ltd.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ