Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ημερίδα για την Κτηνοτροφία στο Αργυροπούλι Τυρνάβου

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και χρηστική ημερίδα με θέμα: «Επισιτιστική Ασφάλεια, Κτηνοτροφία, Παρόν και Μέλλον, Νέο Αγροτικό Σύμφωνο 2040», διοργανώνει ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου «BuneCoop», σε συνεργασία με τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο δήμου Τυρνάβου, που θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 17:00μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής στο Αργυροπούλι Τυρνάβου, στην οποία θα απευθύνει χαιρετισμό ηλεκτρονικά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Γεωργαντάς.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι:

Ανδρέας Φώσκολος, Επίκουρος Καθηγητής Παν/μιου Θεσσαλίας

Βασιλική Λάγκα, Πρόεδρος του Δικτύου Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων, Ομότιμη Καθηγήτρια ΔΙΠΑΕ

Δημήτριος Γούσιος, Καθηγητής Παν/μιου Θεσσαλίας

Δημήτριος Κουρέτας, Καθηγητής Παν/μιου Θεσσαλίας

Αθανάσιος Ράγκος, Ερευνητής ΕΛΓΟ- Δήμητρα

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από εκπροσώπους φορέων του χώρου καθώς και συζήτηση.

Συντονίζει η Δέσποινα Καρατοσίδη, ερευνήτρια ΕΛΓΟ-Δήμητρα και ο Δημήτριος Μιχαηλίδης, δημοσιογράφος-συγγραφέας.

Η ημερίδα θα μεταδίδεται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας στο facebook στο προφίλ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού συνεταιρισμού Τυρνάβου κ. Αργύρης Μπαϊραχτάρης, μεταξύ των άλλων, επισήμανε τα εξής:

«Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη συγκεκριμένη εκδήλωση, διότι πέραν του ενημερωτικού χαρακτήρα, ευελπιστούμε η ημερίδα να αποτελέσει ένα βήμα ουσιαστικού διαλόγου και έκφρασης των απόψεων όλων των εμπλεκομένων φορέων που σχετίζονται με την κτηνοτροφία και αποτύπωσης χρήσιμων συμπερασμάτων, διότι ο κλάδος μας είναι αυτός που διαδραματίζει έναν πολύ σημαντικό παράγοντα στην επισιτιστική ασφάλεια της χώρας μας , που όμως αντιμετωπίζει παράλληλα και πολυσύνθετα προβλήματα, τα οποία θα πρέπει επιτέλους να βρουν το δρόμο της επίλυσής τους.

Υπό αυτή την έννοια, καλώ όλους τους κτηνοτροφικούς και γενικότερα αγροτικούς φορείς της χώρας μας, τους πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες, τους συναδέλφους αγρότες καθώς και τους καταναλωτές, να πάρουν μέρος στην ημερίδα, διότι ο καθένας από εμάς αποτελεί το συνεκτικό κρίκο στην αλυσίδα της ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα αλλά και της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας γενικότερα».   

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ