Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διεθνή αναγνώριση που έλαβε το ψηφιακό εργαλείο της FMC, Arc™ farm intelligence

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε πως στα πρόσφατα Crop Science Awards 2021 η εφαρμογή μας, ARC™ farm  intelligence, κέρδισε το βραβείο «Καλύτερης Καινοτομίας στην Τεχνολογία Ψηφιακής Γεωργίας» για το 2021. 

Το ARC™ farm intelligence αποτελεί μια πρωτοποριακή δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη για smartphones, η οποία έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο της το 2020 στην Ελλάδα, για την καλλιέργεια του βαμβακιού και τα πράσινο & ρόδινο σκουλήκι σαν τα παρακολουθούμενα έντομα. Από τότε μια μεγάλη γκάμα χωρών, καλλιεργειών και εχθρών έχουν προστεθεί στην εφαρμογή, κάτι που θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Χάρη στην αμεσότητα και τον όμορφο σχεδιασμό της, οι χρήστες της εφαρμογής Arc™ farm intelligence μπορούν ανά πάσα στιγμή:

  • να ενημερώνονται για την πτήση των εχθρών που τους ενδιαφέρουν
  • να μελετούν αναλυτικά διαγράμματα συλλήψεων
  • να έχουν πρόσβαση σε θερμικούς χάρτες (heat maps) που αποτυπώνουν την εξέλιξη της προσβολής σε μια ευρύτερη περιοχή
  • να βλέπουν φωτογραφικό υλικό από τα σημεία ελέγχου
  • 2 φορές την εβδομάδα λαμβάνουν μήνυμα SMS σχετικά με την εξέλιξη της πτήσης και τις προτεινόμενες ενέργειες, από τους ειδικούς της FMC

Περισσότερες πληροφορίες στοv σύνδεσμο:

https://www.fmchellas.gr/product/arc-farm-intelligence/

Στην 14η τελετή η οποία έλαβε χώρα στις 3 Νοεμβρίου σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση, συμμετείχαν όλες οι μεγάλες εταιρείες φυτοπροστασίας και παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες αιχμής και ανακαλύψεις. Ο ανταγωνισμός υπήρξε έντονος σε όλες τις επι μέρους κατηγορίες, ενώ η αυλαία της τελετής βρήκε την εταιρεία μας να τιμάται με 2 βραβεία συνολικά.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ