Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας: Το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® ζυμώνεται με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, φρέσκα λαχανικά, αγνό ελαιόλαδο και κουρκουμά, διατηρώντας αναλλοίωτα όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει το κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι®, ενώ παράλληλα είναι gluten free και αποτελεί ιδανική λύση για όσους ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη. Το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® ξεχωρίζει γιατί αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και ισορροπημένο γεύμα που συνδυάζει ταυτόχρονα τη ζωική πρωτεΐνη, τις φυτικές ίνες, τα καλά λιπαρά του ελαιόλαδου και τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κουρκουμά.
Το καινοτόμο αυτό προϊόν από την Αγγελάκης έχει ήδη διακριθεί για τα ποιοτικά και διατροφικά του χαρακτηριστικά στη Sial Innovation 2020 και στα Healthy Diet Awards 2021, ενώ πολύ πρόσφατα βραβεύτηκε στα Best Launching Awards 2022 που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review.Η νέα αυτή σημαντική διάκριση από το Monde Selection, επιστεγάζει το όραμα της οικογένειας Αγγελάκη για τη δημιουργία νόστιμων, ποιοτικών και θρεπτικών προϊόντων που αποτελούν σταθερό σύμμαχο για την ελληνική οικογένεια και παράλληλα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής.