Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img

ΓΣΕΒΕΕ: Τα προϊόντα πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής είναι σημαντικά

spot_img

Στη σημασία ανάδειξης των τοπικών προϊόντων, στην προβολή των ελληνικών προϊόντων της πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής και στον καθοριστικό ρόλο που μπορούν να παίξουν στην ενίσχυση των τοπικών οικονομιών, «ειδικά σε μια περίοδο όπως η σημερινή που κυρίως οι μικρές επιχειρήσεις βρίσκονται σε ένα ασφυκτικό οικονομικό κλοιό, εξαιτίας της αύξησης του ενεργειακού κόστους, αλλά και των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία, αλλά και ο πόλεμος στην Ουκρανία» αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς στο Lesvos Food Fest.

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 17 Ιουλίου 2022, υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης με την υποστήριξη του ΕΟΤ.

Επίσης, συνεργάστηκαν, για να πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ, ο Σύλλογος Ξενοδόχων Πλωμαρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στύψης, τον Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πέτρας, ο Μορφωτικός Σύλλογος Πολιχνίτου, ο Μορφωτικό -Πολιτιστικό – Αθλητικός Σύλλογο Προοδευτική Σκάλας Καλλονής, το βιβλιοπωλείο ‘’book & art” και το Σωματείο Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελματιών Μολύβου.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ