Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αλλαγή «σκυτάλης» στην προεδρία του Κτηνοτροφικού Συλλόγου δήμου Τυρνάβου

  • Τη θέση του προέδρου αναλαμβάνει ο Ζήσης Παρλίτσης και την αντιπροεδρία ο Αργύρης Μπαϊραχτάρης 

Σε εναλλαγή ρόλων προέβησαν στο Δ.Σ. του Κτηνοτροφικού Συλλόγου δήμου Τυρνάβου, μετά τη δημιουργία του νέου Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου.

Έτσι λοιπόν, ο μέχρι τώρα πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αργύρης Μπαϊραχτάρης, αποχωρεί από τη συγκεκριμένη θέση και αναλαμβάνει την αντιπροεδρία, ενώ ο μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Ζήσης Παρλίτσης, αναλαμβάνει την προεδρία του Συλλόγου.

Όπως προαναφέρθηκε, η αλλαγή «σκυτάλης», κρίθηκε απαραίτητη, μετά τη δημιουργία του νέου Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, στον οποίο συνεταιρισμό, τη θέση του προέδρου κατέχει ο κ. Μπαϊραχτάρης.

Τόσο ο κ. Μπαϊραχτάρης, όσο και ο κ. Παρλίτσης, σε δηλώσεις τους ανέφεραν πως «ο σύλλογος θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία και την επιτυχημένη λειτουργία του, που ξεκίνησε το 2018, όταν ενοποιήθηκαν όλοι οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι της επαρχίας Τυρνάβου, σε έναν δυνατό και διεκδικητικό σύλλογο, ο οποίος έχει γίνει αναφορά σε ολόκληρη τη χώρα.

Επόμενος στόχος του συλλόγου θα είναι η ενοποίηση όλων των κτηνοτροφικών κλάδων της επαρχίας Τυρνάβου, σε μία σκέπη, ώστε όλοι μαζί, αιγοπροβατοτρόφοι, βοοτρόφοι, χοιροτρόφοι, πτηνοτρόφοι  και μελισσοκόμοι, να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία και βιωσιμότητα  των κτηνοτροφικών μας εκμεταλλεύσεων, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα».

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ