Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αγρότες από Πολωνία στην ΕΑΣ Τρικάλων

Τις κεντρικές εγκαταστάσεις του Συνεταιριστικού Ομίλου της ΕΑΣ Τρικάλων στο Μεγαλοχώρι, επισκέφθηκε πολυμελής ομάδα αγροτών από την περιοχή Rzescow της νοτιοανατολικής Πολωνίας.


Οι αγρότες από Πολωνία που βρέθηκαν στην περιοχή στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής καλών πρακτικών γεωργίας και εξωστρέφειας, επισκέφθηκαν την ΕΑΣ Τρικάλων όπου ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητές της. Έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ποικιλία των δραστηριοτήτων της Τρικαλινής Ένωσης, οι οποίες εκτείνονται σε ένα ευρύ πλέγμα δράσεων, από την εκκόκκιση βάμβακος και τα δημητριακά μέχρι το ξύδι και τα τυροκομικά. Δεδομένου ότι στον συγκεκριμένο χώρο λειτουργεί το εκκοκκιστήριο της ΕΑΣ Τρικάλων, το οποίο αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, οι Πολωνοί αγρότες είχαν την ευκαιρία να δουν τη διαδικασία παραλαβών, αλλά και εκκόκκισης βάμβακος.
Επιπρόσθετα, οι Πολωνοί αγρότες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα παραγωγικά χαρακτηριστικά της περιοχή μας και αντάλλαξαν απόψεις με τα στελέχη της Ένωσης, συγκρίνοντας καλλιεργητικές πρακτικές, κόστη και αποδόσεις.
Αφού οι Πολωνοί δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την υποδοχή και την ενημέρωση που τους έγινε στις εγκαταστάσεις της ΕΑΣΤ, πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή δώρων μεταξύ του κ. Αχιλλέα Λιούτα και του επικεφαλής της Πολωνικής αντιπροσωπείας.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ