Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

ΦΕΤΑ Π.Ο.Π. Διβάνη: Νέο προϊόν από το Τυροκομείο Διβάνη

Η οικογένεια Διβάνη διατηρεί αναλλοίωτη την παράδοση που κληρονόμησε από το 1926 υπογράφοντας μέχρι και σήμερα τη σταθερή ποιότητα στην παραγωγή κίτρινου τυριού.

Ωστόσο, η αγάπη από τους καταναλωτές και η ζήτηση για νέα προϊόντα Διβάνη οδήγησε την εταιρεία στην παραγωγή φέτας ΠΟΠ. Η γεύση που θυμίζει Ελλάδα, το δημοφιλέστερο ελληνικό προϊόν παράγεται από την οικογένεια Διβάνη στον τόπο της τυροκομικής παράδοσης στα Τρίκαλα, Θεσσαλίας.

Η φέτα Διβάνη, λευκή και μυρωδάτη, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά διακρίνεται για την εξαιρετική παραδοσιακή της γεύση. Το αιγοπρόβειο γάλα συλλέγεται από μικρές γαλακτοκομικές μονάδες, η διατροφή των οποίων βασίζεται αποκλειστικά στη χλωρίδα των βοσκοτόπων της περιοχής.

Θα βρείτε τη φέτα ΠΟΠ Διβάνη σε επιλεγμένα σουπερμάρκετ και καταστήματα τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η μακρόχρονη ιστορία της Οικογένειας Διβάνη στην παραγωγή παραδοσιακών ελληνικών τυριών, με πάνω από ένα αιώνα εμπειρίας, εγγυάται άριστη ποιότητα και απαράμιλλη γεύση. Για αυτό και έχει καταφέρει να κάνει εξαγωγές σε όλο τον κόσμο. Δοκιμάστε κι εσείς το τυρί με ποιότητα και γεύση που ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ