Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Το νέο McCormick X8 VT-Drive ξεχωρίζει από την αναβαθμισμένη άνεση και τον σχεδιασμό

Η συνεχής τεχνολογική καινοτομία και η συνεχής επιδίωξη της ποιότητας αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της δραστηριότητας της Argo Tractors από την ίδρυσή της, πριν από περισσότερα από 30 χρόνια. Αυτή η συνεχής δέσμευση έχει οδηγήσει στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της καινοτόμου σειράς τρακτέρ McCormick X8, η οποία θέτει το σημείο αναφοράς παγκοσμίως σχετικά με την ισχύ, την αξιοπιστία, την φιλική προς τον χρήστη τεχνολογία και την άνεση. Τα νέα τρακτέρ της σειράς McCormick X8 VT-Drive ξεχωρίζει από την αναβαθμισμένη άνεση και τον σχεδιασμό. Τα τρακτέρ της σειράς διατίθενται σε 2 μοντέλα με ισχύς 264 και 310hp και είναι εφοδιασμένα με κινητήρες 6 κυλίνδρων Betapower Fuel Efficiency με κυβισμό 6.7-λίτρων.

Η επιλογή του τρακτέρ McCormick σημαίνει πως δουλεύεται με έναν συνεργάτη που προσφέρει ασύγκριτη τεχνολογία, ισχύ και αξιοπιστία.

Τα τρακτέρ της σειράς Χ8 είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις πιο απαιτητικές ανάγκες των μεγάλων εκμεταλλεύσεων και των πλήρους απασχόλησης γεωργικών εργολάβων. Η νέα γενιά Χ8 έχει λάβει μία πιο σύγχρονη, επιθετική εμφάνιση που δεν θα περάσει απαρατήρητη. Πλήρως επανασχεδιασμένη, η καμπίνα Premiere προσφέρει στον χειριστή ένα εργασιακό περιβάλλον πολυτελές, ευρύχωρο με υψηλής ποιότητας φινίρισμα και συναρμογές, εργονομικά κατανεμημένα χειριστήρια και ευκολόχρηστα όργανα, όπως την οθόνη αφής 12’’.

Όλο το εσωτερικό της καμπίνας είναι σχεδιασμένο για να μεγιστοποιεί την άνεση του χειριστή. Η σειρά τρακτέρ Χ8 διαθέτει ένα προηγμένο κιβώτιο ταχυτήτων VT-Drive 4άρων βαθμίδων συνεχούς μεταβαλλόμενης σχέσης μετάδοσης. Ένα υψηλής παροχής υδραυλικό σύστημα με παροχή 212 l/min και μπορεί να παρέχει 140 l/min σε έως και 11 ηλεκτρουδραυλικές εξωτερικές παροχές.

Εδραζόμενοι σε βαραίου τύπου πλαίσιο από χυτοσίδηρο, οι νέοι κινητήρες Betapower Fuel Efficiency μεταφέρουν το κέντρο βάρους του τρακτέρ εμπρός, καθιστώντας το καλοζυγισμένο και σταθερό. Το σασί δεν βοηθά μόνο στην μόνωση της καμπίνας από τους κραδασμούς, αλλά και βελτιώνει την πρόσφυση του τρακτέρ στο έδαφος, οπότε βελτιώνει την απόδοσή του. Η επιλογή της McCormick σημαίνει ότι μπορείτε να βασίζεστε σε έναν αξιόπιστο συνεργάτη που προσφέρει κορυφαία τεχνολογία σε συνδυασμό με εξαιρετική απόδοση και ασυμβίβαστη αξιοπιστία.

Επιπρόσθετα, η σειρά Χ8 VT-Drive Stage V διαθέτει αναμονές για σύστημα καθοδήγησης με δορυφόρο, απομακρυσμένης διαχείρισης και διάγνωσης Fleet & Remote Diagnostic Management, για την παρακολούθηση των βασικών δραστηριοτήτων του στόλου των τρακτέρ ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε στον κόσμο. Χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα IoT (Internet of Things) όλες οι πληροφορίες σχετικά με την δραστηριότητα του στόλου, όπως ο γεωεντοπισμός, η κατανάλωση, οι ενδείξεις , οι θερμοκρασίες και οι συνεδρίες εργασίας, διατίθενται μέσω υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου. Αυτό το ΄συστημα επιτρέπει την παρακολούθηση της κατάστασης λειτουργίας των ελκυστήρων και τη συνεχή διατήρηση της αποτελεσματικότητας τους υπο έλεγχο.

ΚΑΜΠΙΝΑ PREMIERE: το νέο σας πολυτελές γραφείο

Η καμπίνα Premiere διαθέτει σχεδιασμό τεσσάρων κολώνων με πίσω αρθρωτές πόρτες και παρέχει ανεμπόδιστη ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις, επιτρέποντας στον οδηγό πλήρη ορατότητα των τυφλών σημείων χωρίς αλλαγή θέσης. Η καμπίνα είναι ελεγχόμενης εσωτερικής πίεσης για να διατηρεί ένα περιβάλλον χωρίς σκόνη, ενώ ένα εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα ηχομόνωσης διατηρεί επίπεδο θορύβου στην καμπίνα μόνο 70 dB για μέγιστη άνεση λειτουργίας.

Τα φαρδιά, καλά κατανεμημένα σκαλιά επιτρέπουν στον χειριστή να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα από την καμπίνα, ενώ το κάθισμα συνοδηγού διπλώνει κάνοντας ευκολότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση.Το εσωτερικό της καμπίνας διαθέτει συναρμογές και φινίρισμα αυτοκινήτου και υλικά εύκολα στον καθαρισμό . Το ταμπλό οργάνων ανακλείνεται με το τιμόνι και προσαρμόζεται στις ανάγκες του χειριστή.  Το επικαλυμμένο κάθισμα με Alcantara διαθέτει δυναμικό σύστημα ανάρτησης αέρα, πλήρως αυτόματη ρύθμιση ύψους, σύστημα απορρόφησης κραδασμών, θέρμανση και εξαερισμό πλάτης για κορυφαία οδηγική άνεση. Τα κύρια χειριστήρια του τρακτέρ είναι ενσωματωμένα στο μπράτσο πολυχειριστήριο για μέγιστη άνεση. Το εργονομικά σχεδιασμένο χειριστήριό VT-Easy Pilot προσφέρει εύκολο και λεπτομερή έλεγχο όλων των λειτουργιών του τρακτέρ. Ενσωματωμένη στο μπράτσο βρίσκεται η οθόνη αφής 12’’ με γραφικά τύπου tablet και επιτρέπει στον χειριστή να διαχειρίζεται  και να ελέγχει την λειτουργία του τρακτέρ.

Η καμπίνα Premiere περιλαμβάνει στην βασική έκδοση ψυχόμενο διαμέρισμα και βάση ποτηριού, πρίζες 12V για την φόρτιση συσκευών, εσωτερικό καθρέπτη, ηλιοροφή για επιπρόσθετη ορατότητα για   εργασίες με φορτωτή και φώτα LED στην οροφή και προσφέρουν επαρκές φωτισμό για νυχτερινή εργασία. Ενσωματωμένο στην οροφή της καμπίνας είναι το υψηλής απόδοσης σύστημα κλίματος που εξασφαλίζει την επιθυμητή θερμοκρασία οποιεσδήποτε εξωτερικές συνθήκες.

Νέοι κινητήρες Betapower Fuel Efficiency σε χυτοχαλύβδινο σασί

Τα τρακτέρ της σειράς X8 VT-Drive είναι διαθέσιμα σε 2 μοντέλα που προσφέρουν ισχύς 264 και 310 hp εξοπλισμένα με 6-κύλινδρους κινητήρες Betapower Fuel Efficiency 6.7-λίτρων με σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου μεταβλητής γεομετρίας turbo eVGT και σύστημα επεξεργασίας καυσαερίων SCR  , πλήρως συμμορφούμενα με την προδιαγραφή καυσαερίων Stage V.

Οι κινητήρες εδράζονται σε χυτοχαλύβδινο σασί το οποίο βοηθά στην μείωση του θορύβου, των κραδασμών καθώς και στην απορρόφηση των στρεπτικών τάσεων κατά την διάρκεια των βαριών εργασιών. Επίσης η ύπαρξη του σασί επηρεάζει και το κέντρο βάρους των τρακτέρ, το οποίο είναι μετατοπισμένο εμπρός σε σχέση με τα τρακτέρ της κατηγορίας, γεγονός που βελτιώνει τις συνθήκες πρόσφυσης στο έδαφος και ως εκ τούτου την μειωμένη κατανάλωση.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ