Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024

Συνεδρίαση Δ.Σ. Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (Σ.Ε.Κ.)

Συνεδριάζει την Πέμπτη 31.3.2022  και ώρα 12:00 μ. στα γραφεία του Συνδέσμου (Μάρνη 34, 3ος όροφος – Αθήνα)  το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας με πολύ σοβαρά θέματα που απασχολούν τον κλάδο της κτηνοτροφίας.                         

Στην ημερήσια διάταξη συμπεριλαμβάνονται:

Το τεράστιο πρόβλημα της επάρκειας και του κόστους των ζωοτροφών για τους κτηνοτρόφους που οξύνεται συνεχώς, η φορολόγηση στα μέσα παραγωγής και κύρια οΕΝΦΙΑ, συμπεριλαμβανομένου  του συμπληρωματικού φόρου και τα προτεινόμενα επείγοντα μέτρα στήριξης από την πολιτεία. Σημαντικά θέμα συζήτησης αποτελούν επίσης  η Γενετική Βελτίωση των αγροτικών ζώων, η σταθερή διαχρονική βάση της Κτηνοτροφίας, σε συνάρτηση με τη Δράση «Γενετική βελτίωση ζώων» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, καθώς και τα προβλήματα που δημιουργούνται στην κτηνοτροφία από την υφιστάμενη δασική νομοθεσία(όπως δασικοί χάρτες)

Θα συζητηθεί επίσης και η εξέλιξη υλοποίησης δύο σημαντικών Προγραμμάτων που υλοποιεί- συμμετέχει ο ΣΕΚ :

  • Το «Σχέδιο Δράσης του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας  για την Κατάρτιση και Πιστοποίηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020»
  • Στο πλαίσιο του  Μέτρου 16 Συνεργασία Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020- ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΦΕΤΑ

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ