Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

Σέρρες: Πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «Χρήστος Μέγκλας»

Σε ρυθμούς υλοποίησης κινείται το πρόγραμμα «Παρεμβάσεις αποκατάστασης, ενεργειακής αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των υποδομών του Επιχειρηματικού Κέντρου SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ».

Στη συνάντηση που είχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, τον Πρόεδρο της εταιρίας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» Τιμολέοντα Κατσίπο καθώς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας Αθανάσιο Γιάνναρη συζητήθηκε εκτενώς η πορεία υλοποίησης του μεγάλου έργου, συνολικού προϋπολογισμού 3.032.548,00€ και τονίστηκε πως το αμέσως προσεχές διάστημα θα προχωρήσει η διαδικασία υλοποίησης του εργολαβικού υποέργου της σύμβασης, που αφορά τις επεμβάσεις αποκατάστασης, επανάχρησης και ενεργειακής αναβάθμισης.

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη SEREXPO
Παράλληλα με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται από το Επιμελητήριο Σερρών, οι προετοιμασίες για τη μεγάλη διοργάνωση SEREXPO 2022 που θα πραγματοποιηθεί 21-25 Σεπτεμβρίου στον χώρο του Επιχειρηματικού Κέντρου «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ».

Το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών για συμμετοχή είναι μεγάλο και η προετοιμασία για όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις προχωράει επίσης με εντατικούς ρυθμούς.
Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι εργασίες καλλωπισμού στον χώρο, διαμορφώνονται κατάλληλα και όλοι οι πολυχώροι του Επιχειρηματικού Κέντρου που θα φιλοξενήσουν τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ