Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Παραίτηση Λιούτα με αιχμές από το Δ.Σ. της ΔΟΒ

Παραίτηση με αιχμές για αντιδημοκρατικές διαδικασίες πραγματοποίησε από το Δ.Σ. της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος (ΔΟΒ) ο πρόεδρος της ΕΑΣ  Τρικάλων κ. Αχιλλέας Λιούτας.

 Σε σχετική δήλωση ο κ. Λιούτας ανέφερε τα εξής:

Οι εκκοκκιστές δεν συγχώρεσαν τη σθεναρή μου στάση στην πρόταση του πρώην προέδρου της  ΔΟΒ να εισηγηθούμε ως Διαπαγγελματική, τη μείωση του ΦΠΑ στο βαμβάκι από το 24 στο 13 τοις εκατό, γεγονός το οποίο θα είχε ολέθριες συνέπειες για το εισόδημα των παραγωγών, που απετράπη όταν απείλησα να παραιτηθώ από αντιπρόεδρος του Δ.Σ.

 Παρότι στις εκλογές των παραγωγών η ομάδα μου πλειοψήφισε τελικά επέβαλαν τον πρόεδρο της αρεσκείας τους πάρα την αρχική συμφωνία ότι οι παραγωγοί θα επέλεγαν μόνοι τους τον πρόεδρο.

Η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπει να συναινέσω σε αντιδημοκρατικές λογικές και διαδικασίες όποτε και παραιτούμαι από μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΒ».

Να σημειωθεί ότι Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής εκλέχθηκε ο κ. Φωτεινός Ευθύμιος από τη Θεσσαλονίκη.Την θέση του κ Λιούτα καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών Βασίλης Γιαννάκος από Καρδίτσα.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ