Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

Ο Αναστάσιος Ποντίκης νέος πρόεδρος της ΟΜΣΕ

Νέο διοικητικό συμβούλιο απέκτησε η Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΜΣΕ), για την επόμενη τριετία, με την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (26 Φεβρουαρίου 2022), στη Λάρισα. 

Tο νέο Δ.Σ. αποτελούν οι:
Πρόεδρος: Ποντίκης Αναστάσιος 
Αντιπρόεδρος: Λεονταράκης Κων/νος
Γραμματέας: Νικολάου Δημήτριος
Ταμίας: Ντούνας Κων/νος
Μέλη: Ντούρας Βασίλειος(απελθών πρόεδρος), Δημητρόπουλος Αναστάσιος,Σεντεμέντες Γεώργιος, Γαβριηλίδης Γεώργιος, Κουβαρά Χριστίνα, Παπιώτης Γεώργιος, Βίγλης Θεόδωρος.

Στην Ελλάδα δύο είναι οι οργανωτικές μορφές στον αγροτικό τομέα. Η μια είναι η συνεταιριστική μορφή και η άλλη η συνδικαλιστική. Η Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΜΣΕ) και για τις διεθνείς σχέσεις Federation Of Greek BeekeepersAssociations και συντετμημένα O.M.S.E. είναι το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των μελισσοκόμων και καλύπτει το σύνολό τους στη χώρα μας, είτε αυτοί μετέχουν στους συλλόγους-μέλη της, είτε όχι. Ιδρύθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 1996 με έδρα τη Λάρισα, είναι οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και έχει στο δυναμικό της 60 περίπου μελισσοκομικούς συλλόγους.

Η Ο.Μ.Σ.Ε. είναι μέλος της παγκόσμιας οργάνωσης των μελισσοκόμων “APIMONDIA”, μέλος της Ομοσπονδίας των Ευρωπαϊκών Μελισσοκομικών Οργανώσεων “APISLAVIA,μέλος της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Οργανώσεωνκαι μέλος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών μελισσοκόμων των χωρών της Ε.Ε. (ΕΡΒΑ).

Ο Πρόεδρος της Ο.Μ.Σ.Ε. είναι εκπρόσωπος στην Ομάδα Εργασίας για το μέλι στην COPACOGECA στις Βρυξέλες.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ