Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Η Εταιρεία MYTILINEOS ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑ»

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε την στήριξη  του περιβαλλοντικού προγράμματος «Πλανήτης Μέλισσα» από την Εταιρεία MYTILINEOS σε 14 σχολικές μονάδες των νομών Αττικής και Βοιωτίας.

Το πρόγραμμα «Πλανήτης Μέλισσα» αξιοποιεί εκπαιδευμένους και καταρτισμένους εισηγητές, οι οποίοι μέσα από κατάλληλα διαμορφωμένο εκπαιδευτικό υλικό, αλλά και ενδεικτικό μελισσοκομικό εξοπλισμό, φέρνουν τους μαθητές σε επαφή με τον κόσμο της μέλισσας και της μελισσοκομίας, και τους γνωρίζουν τη σχέση της μέλισσας με το περιβάλλον, την προσφορά της, τα προϊόντα της, τους κινδύνους που την απειλούν και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε. Παράλληλα, προωθείται η ανάδειξη των αρετών που διέπουν τη λειτουργία της κοινωνίας των μελισσών και η ενθάρρυνση του εθελοντισμού.

Το φιλόδοξο αυτό πρόγραμμα, ενώνει τις δυνάμεις μας και  επιδιώκει να καλλιεργήσει μια θετική στάση απέναντι στο περιβάλλον, να προωθήσει συνεργατικές και οργανωτικές δεξιότητες και να ενθαρρύνει τον εθελοντισμό σε δράσεις περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.

Η επιτυχημένη κοινωνία των μελισσών μας εκπαιδεύει όλους να σεβόμαστε τα θαύματα της φύσης!

Στήριξε το έργο μας: https://slmelattikis.webnode.gr/sirixte/

Προσκάλεσε τους φίλους σου να μας ακολουθήσουν στο facebook

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ