Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

«Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε υποδέχεται τα Hurlimann !

Στην ανάληψη της αποκλειστικής εκπροσώπησης των τρακτέρ Hurlimann του ομίλου SDF προχώρησε «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε, ενισχύοντας τις επιλογές των γεωργικών ελκυστήρων που θα προσφέρει στην Ελληνική αγορά.
Η καλή μας φήμη βασίζεται στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και στις αξιόπιστες συνεργασίες και στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υποστήριξη στους πελάτες της Hurlimann. Οι ελκυστήρες διατίθενται και θα υποστηρίζονται σε επίπεδο after-sales από το δίκτυο των αντιπροσώπων της εταιρίας και των συνεργαζόμενων συνεργείων της σε όλη την Ελλάδα.

Η Hurlimann διαθέτει μια πλήρη γκάμα, με δενδροκομικούς ελκυστήρες από 50 έως 115 ίππους, και εξωχώραφους από 70 έως 140 ίππους, ικανούς να καλύψουν κάθε ανάγκη του σύγχρονου αγρότη.

Η «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε. για πάνω από 65 χρόνια κατέχει σημαντική θέση στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα. Διαθέτοντας ισχυρή φήμη, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με τη βοήθεια αξιόπιστων συνεργατών. H εταιρία παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε όλους πελάτες της Hurlimann, καθώς και άψογες υπηρεσίες after-sales μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων και συνεργαζόμενων συνεργείων σε όλη την Ελλάδα.

Η μακρά ιστορία της μάρκας Hürlimann γεννήθηκε μέσα από την προσωπικότητα του Hans Hürlimann. Γιος αγρότη κατάφερε να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του σε μηχανήματα και εργαλεία στο εργοστάσιο μηχανημάτων August Hoegger στο Wil (Canton St. Gallen), όπου διορίστηκε διευθυντής πωλήσεων το 1926. Στη συνέχεια ίδρυσε τη δική του εταιρεία, η οποία αναπτύχθηκε και δραστηριοποιήθηκε πέραν των εθνικών συνόρων με την κατασκευή γεωργικών ελκυστήρων, και οχήματα για τη βιομηχανία και τον στρατό.

Η Hurlimann ξεκίνησε το 1929, όπου και κατασκευάστηκε ο πρώτος ελκυστήρας με μονοκύλινδρο κινητήρα. Εκείνη την χρονιά κατασκευάστηκαν 416 ελκυστήρες. Σήμερα, η μάρκα Hurlimann είναι ένα παγκόσμιο brand της SDF, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές γεωργικών ελκυστήρων, μηχανών και λιπαντικών.
Το 2019, η Hürlimann γιόρτασε την 90η επέτειό της στο LWZ-Liebegg.

Με την ευκαιρία της νέας αντιπροσώπευσης σας προσκαλούμε να ξανασυστηθούμε στις εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη αλλά και στα καταστήματα των αντιπροσώπων μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

”Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε.

Συνημμένο τα τελευταία δελτία τύπου:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

H Lamborghini παρουσιάζει τα νέα μικρά μοντέλα Sprint 50 και 60.

Οι νέοι ελκυστήρες Sprint της Lamborghini εντάσσονται στην γκάμα ως τα νέα ειδικής χρήσης τρακτέρ του ομίλου. Οι ελκυστήρες αποτελούνται από τετρακύλινδρους κινητήρες Stage V,  2,2 λίτρων της Perkins και αποδίδουν 51 ίππους (Sprint 50) και 59 ίππους (Sprint 60), με ή χωρίς καμπίνα.

Το νέο Sprint
είναι εξοπλισμένο με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 12 εμπρός / 12 πίσω, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθεται και με κιβώτιο 16/16. Τα δύο κιβώτια ταχυτήτων προσφέρουν μέγιστη ταχύτητα 30 χλμ/ώρα.

Στον βασικό εξοπλισμό διατίθεται το σύστημα PTO (540 σ.α.λ.) καθώς επίσης και το PTO 540/1000 σ.α.λ. Σύμφωνα με την εταιρεία, η μηχανική υδραυλική αντλία έχει ρυθμό ροής 30 λίτρα ανά λεπτό ενώ ο μηχανισμός ανύψωσης μπορεί να ανυψώσει έως και 1.200 κιλά. Το Sprint 50 (με καμπίνα) έχει βάρος 1.810 κιλά και το Sprint 60 (με καμπίνα) 1.885 κιλά.

Ισχυρά, σκληρά και αξιόπιστα, τα τρακτέρ της Lamborghini, ανταποκρινόμενα συνεχώς στις προκλήσεις της σύγχρονης γεωργίας, απευθύνονται σε ανθρώπους που βλέπουν στο μέλλον και προσδοκούν να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των καλλιεργειών τους.

Από το 1977, τα τρακτέρ Lamborghini εισάγονται στην Ελλάδα από την ”Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ