Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Η Δίοπας Α.Ε. στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση θαλασσινών και προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας

Στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση θαλασσινών και προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας στον κόσμο, Seafood Expo Global, η Δίοπας ΑΕ – Διευρύνεται η εξωστρέφεια της εταιρείας

Βιωσιμότητα, Κυκλική Οικονομία και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.
Στο τρίπτυχο αυτό συνοψίζεται η εταιρική στρατηγική της Δίοπας ΑΕ, της βιομηχανίας παραγωγής και εμπορίας διχτυών, η οποία έχει αναπτύξει διεθνή δραστηριότητα σε χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.
Επιστέγασμα της εξωστρεφούς στρατηγικής της Δίοπας ΑΕ αποτέλεσε η πρόσφατη συμμετοχή της στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση θαλασσινών και προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας στον κόσμο, Seafood Expo Global/Seafood Processing Global, που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας από τις 25-28 Απριλίου 2022.  
Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 εκθέτες από 89 χώρες και απευθυνόταν στους επαγγελματίες αγοραστές και προμηθευτές θαλασσινών και προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας από όλο τον κόσμο.
Με άξονα την ενίσχυση του εξαγωγικού προσανατολισμού της και με γνώμονα τις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς, η Δίοπας ΑΕ παρουσίασε στην έκθεση όλα τα προϊόντα της, καθώς και τις παραγωγικές δυνατότητες των νέων εγκαταστάσεων της στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης.
Το περίπτερο της Δίοπας ΑΕ στην έκθεση επισκέφτηκαν πελάτες από τη διεθνή αγορά, αλλά και από την εγχώρια, με τους οποίους διατηρεί συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, καθώς επίσης και νέοι πιθανοί πελάτες, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα δίχτυα της εταιρείας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σταδιακά οι προϋποθέσεις για επέκταση των εξαγωγών της επιχείρησης. Από την Δίοπας Α.Ε. στην έκθεση συμμετείχαν η 3η γενιά της εταιρείας και ειδικότερα ο Ιωακείμ Διαμαντίδης – Διευθυντής Παραγωγής, η Μαγδαληνή Διαμαντίδου – Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και η Κωνσταντίνα Διαμαντίδου – Υπεύθυνη Παραγωγής.

Λίγα λόγια για τη Δίοπας ΑΕ
Η Δίοπας Α.Ε. είναι μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής και εμπορίας διχτυών. Με έδρα στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης και αξιοποιώντας την μακρά παράδοση στην αλιεία του τοπικού εργατικού δυναμικού, η Δίοπας ΑΕ κατασκευάζει δίχτυα για ιχθυοκαλλιέργειες, αλιεία, αθλητισμό, σκίαση, προστασία, καθώς και αντιανεμικά, όπως και κάθε ειδική κατασκευή με βάση το δίχτυ. Με βάση την τεράστια εμπειρία της ανταποκρίνεται καθετοποιημένα σε όλες τις παραμετροποιημένες και πολύπλοκες ανάγκες των πελατών της διεθνώς και καλύπτει με την παραγωγή της ορισμένες από τις μεγαλύτερες μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας στον κόσμο. Η εταιρική της φιλοσοφία εδράζεται πάνω στις αρχές της κυκλικής οικονομίας και της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος και στο πλαίσιο αυτό η Δίοπας ΑΕ συμμετέχει σε πολλά ερευνητικά προγράμματα, σε συνεργασία με Πανεπιστημιακές Σχολές και ΑΕΙ.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://diopas.com/

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ